IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Dream

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Ağustos 2016, 09:32   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İKİZLER Aylık Burç Yorumu - Eylül 2016




GENEL BAKIŞ

Sevgili İkizler, önemli bir aya giriyoruz. 1 Eylül tarihinde Başak burcunda gerçekleşecek halkalı güneş tutulması, aslında son 6 ayın ve 6 ayda yaşananların geldiği noktayı görmemizi sağlıyor. Merkür geri harekette olduğu için, evimiz, ailemiz ve ikili ilişkiler hakkında mantıklı düşünmeniz gerekiyor. İlişkilerinizde sizi tatmin etmeyen noktalar olabilir. Bu tutulmada özellikle gerçekçi olup bir 6 ay kadar süreyi kendinize tanımalısınız. Şimdiden bir şeyleri koparmak yerine gerçekçi olmalısınız.

16 Eylül’de Balık burcunda gerçekleşecek olan halkalı ay tutulması ise, eğer bu mantığı daha dikkatli bir şekilde ve gerçekçi bir şekilde ele alırsanız dağılmayacağınızı işaret ediyor. Olumsuz yanları görüp pes etmektense işinizi kaybetme, ilişkinizden kopma gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Daha dikkatli bakıp doğru bir şekilde ilerlemelisiniz. Bu çabanın karşılığını Şubat ayında alacağınızdan emin olmalısınız.

9 Eylül’de sizin için oldukça olumlu bir hareket olan Jüpiter-Terazi geçişi gerçekleşecek. Sizin kafanıza uygun, sizinle iş yapabilecek, sorunları geride bırakmanızı sağlayacak insanlarla karşılaşabilirsiniz. Aşk, becerilerinizi ortaya koyacak dostlar bulabilme, bir anda gelebilecek bir çocuk haberi gibi birçok olumlu sonuç görebilirsiniz. Her şeyin güzel olacağına inanmalısınız.

22 Eylül’de Merkür, Başak burcunda düzeliyor. Son haftalarda ailevi konularda kimi zaman kendinizi kimi zaman başkalarını eleştiriyordunuz. Bu düzelmeyle birlikte planlarınızı gözden geçirip yürürlüğe koyabilirsiniz.

22 Eylül’de Güneş, Terazi burcunda olacak. Yeni ilişkiler, beraberlik sorunlarının çözülmesi gibi birçok olumlu olay karşınıza çıkıp güzel yönlerinizi ortaya koymanızı sağlayacak.

23 Eylül’de Venüs, Akrep burcunda olacak. Sağlıkla ilgili şikyaterlerinizi, mali haklarınızı, sosyal güvenliğinizi, sözleşmelerinizi gözden geçirip haklarınızı ve çıkarlarınızı savunmalı ve bazı tedavi yöntemlerini keşfedebilirsiniz. Bazı sağlık sorunlarınızdan bu dönemde kurtulabilirsiniz.

27 Eylül’de Mars, Oğlak burcunda olacak. İkizler burcu Mars’nı baskısını sevmeyebilir ancak burada olumlu yönden ele alabiliriz. Hakkınız olanı elde edebilemk için sesinizi daha gür çıkartacaksınız. Olumlu gelişmeler için doğru hareket edebilirsiniz. Her şey gönlünüzce olsun.

1-11 Eylül arası:
Sevgili İkizler, 1 Eylül saat 12:08 itibariyle Başak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, aile olgusunun önemi, yuvamızın huzuru ve düzeni, geçmişten bugüne dek yaşadıklarımızın üstümüzdeki etkiler ve kendimizi geliştirme yönünde yapılacak inceleme ve gelişimin işaretçisidir. Tutulmanın görünümleri bu konuda nasıl bir yol izlemek ve nelere dikkat etmek gerektiğini bize söyleyen dikkate değer uyarılardır. Ay-Satürn görünümü, ilişkimiz ve ailevi konulardaki mücadelenin göstergesidir. Sizin duygu ve düşünceleriniz başkalarıyla çelişebilir. Onlar farklı bakıyorlardır, siz farklı. Bu yüzden de belli bir baskı ve ciddiyet bu Tutulmada etkin gözüküyor. Bu iki alanda mutlaka bilinçli düşünülmeli, ilişkinizi gözden geçirmelisiniz. Malum Merkür geri harekette.. Bu gözden geçirmeler sonrasında yapılacak düzenlemelerle problemlere çözüm bulunabilir. Ay-Neptün karşıtlığı, yuvanız ve iş hayatınızla ilgili konuların da hayalci değil, mutlaka gerçekçi şekilde ele alınması lazım. Eğer evde sorun varsa bu iş hayatınıza, işinizde problem varsa evinize yansır. Onun içindir ki, duruma iyi bakmak gerekiyor. Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, mevcut aile ilişkileri, bir yuvanın kurulması veya mevcut sorunlar varsa bunların ortaklaşa çözülmesi anlamında önemlidir. Artık geçmiş değil geleceğe bakılmalıdır. Ne yaşadıysa yaşanmıştır. Önemli olan bundan sonrasıdır. Ay-Mars görünümü, bu Tutulmanın gerek aile içinde ve gerekse ilişkide, dağınık, çelişkili, bir öyle bir böyle hareket etmek yerine, doğru bir yol belirleyip yürümek gerektiğini işaret ediyor. Yoksa bu konularda bir hayli zorluk yaşanabilir. Ay-Pluto görünümü, ev, aile, miras, nafaka, ortaklaşa paylaşımlar, ilişkinin durumu hakkında mutlaka derinlemesine düşünmek lazım. Verilecek kararlar Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için, mutlaka incelemeye değerdir. Bu inceleme yapılmadan, birbirinize eleştirel tavır, ön yargılarınızla yaklaşarak bir yere varamayız.

9 Eylül 2016-10 Ekim 2017 tarihleri arasında Jüpiter-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu dönemde aşk hayatımız, çocuklarımız, sanatsal çalışmalarımızda kalite, seçkinlik, uzlaşı, elbirliğinde bulunma hali gayet önemlidir. Aslında bir yanıyla kendimizden yana düşünsek de, başkalarıyla temasa geçmeye ve birlikte bir şeyleri başarmaya hazırızdır. Zaten buna açık olanlar kazançlı çıkar. Hayattan keyif almak kadar vermek de bir haz duygusu olarak benimsenmelidir. Her şey karşılıklı ve gönülden yapılırsa, paylaşılan mutluluk uzun süreli olur. Bu süreçte gerçek manada paylaşmanın, birlikte yol almanın keyfine varırsınız. Bu kimileri için bir evlada sahip olmak, bazıları için mutlu bir aşk yaşamak, sanat yoluyla doyuma ulaşmak gibi neticelenebilir. Bu yönde ilerlemeye, büyümeye, gelişmeye, sosyalleşmeye vasıta olur. Hoşgörü ve tevazu içinde, kibirden uzak paylaşıma dönük düşünen kişiler için yaşanan mutluluklar uzun süreli olur.

Jüpiter-Terazi geçişinde, Uranüs ve Pluto ile yapacağı görünümler özellikle Kasım, Aralık aylarında önemlidir. Evlenmek, çocuk sahibi olmak, önemli bir işe adım atmak, mali yönde rahatlamak arzusuyla verilen kararların mutlaka çok dikkatlice ele alınması gerekir. Bunların sorumluluğu mutlaka göz önüne alınılarak hareket edilmesinde yarar vardır.

10 Eylül tarihinde son kez gerçekleşecek Satürn-Neptün görünümü, beraberliklerde hayal kırıklığı yaşanmaması için bilinçli tercihlerde bulunmanın önemini vurguluyor. Kazanç anlamındaki işlerde de buna dikkat edeceğiz. Beklediğimiz desteği görmekte zorlanabiliriz. O nedenle iş ortaklıklarında, işverenlerle alakalı mali görüşmelerde veya birilerine bağlı olan parasal işlerimizde dikkatli ve akıllıca hareket edeceğiz. Şartlara göre hareket etmeyi bileceğiz.

12-18 Eylül arası:
Sevgili İkizler, 16 Eylül saat 21:56 Balık burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, mesleki konularda yaşanabilecek bazı problemlerin işaretçisidir. Bir şeyler değişebilir, duyarlılık yaratır, endişeye yol açabilir. Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için, ailevi, eviniz ve ilişkinizle alakalı konularda gözden geçirmelerde bulunmak mutlaka şarttır. Çünkü sorunlar sizi bu alanlarda sıkıştırabilir. Tutulmanın haritanızla örtüşen, buna benzer işaretleri de varsa, tabii ki sizler için önemi hakikaten büyüktür. Eğer İkizler mensupları bu Tutulmada dikkat edilecek noktaları bilirlerse, daha bilinçli şekilde kendilerini hazırlayabilirler. Sizin öncelikle iş hayatınızla ilgili meselelere bilinçli şekilde bakmanız gerekiyor. Şu andaki mevcut durum, sizin pek de işinize gelmiyorsa, bir hedefiniz yoksa yaprak misali oradan oraya rüzgara göre kendinizi bırakmışsanız bugünkü gelişmelerden şikayetçi olamazsınız. Tam tersine bu alanda başarılı olmak istiyorsanız, olmayacak hayallere kapılmamalısınız. Yetenekli olduğunuz konularda var gücünüzle mücadele ederek, kimseyi sorgulamadan, hayatı da zorlamadan tercihte bulunmalısınız. Burası uymuyorsa, başka bir yerde daha başarılı olmaya, kendinizi göstermeye çalışmalısınız. Ayrıca kendinizi başarısız biri olarak görmeyiniz. Pes etmeyiniz. Sanatçılar, yazarlar, mistik faaliyette bulunanlar için bu Tutulma yaratıcı düşünmenizi, becerilerinizi ortaya koymanızı sağlayıcıdır. Bir iş, bir proje kabul görebilir. Ancak işiniz fazlasıyla dikkat gerektiriyorsa, yanlış yapmamak için kendinizi bir an evvel toparlamalısınız. Tekrar düşününüz. Neler yapabileceğinizi tespit ediniz. Zorluklar sizi yıldırmasın. Eğer inandığınız bir davanız varsa peşini bırakmayınız. İlişki, ailevi, iş hayatı ve finansal konularda aklımızı başımıza alma vaktidir.

19-25 Eylül arası:
22 Eylül saat 17:21 - 23 Ekim saat 02:45 tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Terazi burcu geçişinde, aşk hayatınız, sosyal aktiviteler, çocuklarınız, hobileriniz, enerjinizi odakladığınız alanlardır. Estetik, güzellik, bakım, nezaket, uyum ve dengenin aşkta bilhassa öne alındığı zamandır. Hayatın keyifli ve güzel yanlarının tadını çıkarabilmeniz, düzenlemelerde bulunarak yaşamınıza olumlu anlamda bir yön çizebilmeniz gayet kolaydır. İster yeni tanışmalarda, ister uzun süredir birlikte olanlarda fiziksel güzellik veya çekicilik bir hayli önemsenir.

22 Eylül- 7 Ekim tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda seyrini sürdürecek. Ailemizle ilgili meselelere, geri hareket döneminde olduğu gibi yine ilgilenmek zorundayız. Kiralama, satın alma, satma gibi, emlak yatırım veya işlerimizi geri hareket döneminde gözden geçirdiysek şimdi bunları yürürlüğe koyabiliriz. Tabii ki yine hesabımızı bileceğiz. Genelde zaten bu süreçte iyi bir ustaya rastlayıp bakım, tamir, onarım işlerimizi hallederiz. Aile ilişkimizde mantıklı, çözümcü, işlerlik kazandırıcı tarzda konuşulması iyi olur. Kusur bulmak, birbirinizi eleştirmek bir işe yaramadığı gibi boş yere huzursuzluk yaratır.

23 Eylül- 18 Ekim arasında tarihleri arasında Venüs, Akrep burcunda seyrini sürdürecek. iş hayatınız, sağlığınızla ilgili konularda dikkatlice gözden geçirmelerde bulunun ve sizi rahatsız eden şeyin ne olduğunu tespit edin ve bunları elden geldiğince düzenlemeye çalışın. Mali konularda dikkatlice hareket edin. Dürüst insanlarla çalışın ve alışverişte bulunun. Sağlığınızı ihmal etmeyin. İdeallerinize önem verin. Hayatta huzuru yakalamanın yolu, önce huzur vermeyi bilmek ve huzur alabileceğiniz işlere, ilişkilere, ortaklıklara yönelmektir. Kaldı ki, eğer istenirse pekala bir çok güçlüğün üstesinden gelinebilir.Bu dönemi yöneten Mars, 27 Eylül tarihinde Oğlak burcunda ilerleyecek. Ancak yine de Venüs-Akrep geçişlerinde, aşk sizi kendine esir ediyorsa, cinsellik aranızdaki belirleyici bir unsursa ve türlü sebeplerle birbirinize yükleniyorsanız durum bir hayli zor olur. Öncelikle çekişmeleri, birbiriniz üzerindeki güç mücadelelerini bırakmalısınız.

26-30 Eylül arası:
27 Eylül saat 11:07 - 9 Kasım saat 07:51 tarihleri arasında Oğlak burcunda ilerleyecek Mars, özellikle ilişkinizde yüzeysel değil, derinlemesine düşünme, sağlam hareket etme zamanıdır. Düşünmeden karar vermemeli, çıkarlarınızın farkında olmalı, özellikle iş hayatınızla alakalı konularda her şeyi garanti altına almadan bir borcun altına girmemeye çalışmalısınız. Çünkü bu dönemde gerek yaşadığınız ülke ve gerekse çalıştığınız sektörün içinde bulunduğu durum ve her şeyden önce kendi durumunuz hakkında net ve gerçekçi bir şekilde saptamada bulunmanız lazım. Bunlar tam belirlenmeden ve sağlam olmadan alınacak bir kredi veya borç, daha sonra ödeme güçlüğü çekmeniz anlamına gelebilir. Temkinli gitmekte fayda var. Her konuda gerçekçi olalım.

EYLÜL Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 3-4-13-14-17-18-21-22-26-27
Zayıf Enerjili Günler : 1-2-8-9-15-16-28-29
Aşkta En Şanslı Günler : 3-4
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 24
Yeniay : 21-22-23
(Ay-İkizler burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 8-9-10
(Ay-Yay burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aylık burç yorumu, eylül 2016, eylül 2016 aylık burç yorumu, ikizler aylık burç yorumu, ikizler burcu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
BOĞA Aylık Burç Yorumu - Eylül 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 31 Ağustos 2016 09:30
KOÇ Aylık Burç Yorumu - Eylül 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 31 Ağustos 2016 09:27
İKİZLER Aylık Burç Yorumu - Şubat 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Şubat 2016 01:03
İKİZLER Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ocak 2016 09:26
İKİZLER Aylık Burç Yorumu - Aralık 2015 Dream Aylık Burç Yorumları 0 02 Aralık 2015 19:34