IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Ocak 2019, 16:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019*




OCAK ayında Terazi Burcu olanları neler bekliyor?

1-6 OCAK HAFTASI

Sevgili Teraziler 1 Ocak saat 05:20-14 Şubat saat 13:51 tarihleri arasında Mars-Koç burcunda ilerleyecek. İlişkide her iki tarafın da dikkatli olması gereken süreçtir. İki yıl sonra karşıt burcunuzda etkili olacak Mars, özellikle sorunları olan çiftler açısından agresif bir dönemdir. Sorunlara çözüm bulmak kolay olmaz. Hatta bazı çiftler buraya kadarmış diyebilirler. Koç burcu geçişleri bir hayli aktiftir. Kişiyi harekete geçiricidir. Gerek siz gerek partneriniz veya her ikiniz ilişki konusunda iyice düşününüz. Bu dönem sürpriz aşkların da göstergesidir. Özgüveni yüksek bir kişi karşınıza çıkabilir. Kendinden bir hayli emin, özgürdür. Bu kişiyi çok iyi tanımak lazım. Kimdir, neyin nesidir önce anlayalım. Şu aralar sorunları olan çiftler, bu geçişte bir araya gelerek ilişkileri hakkında konuşabilirler. Ancak bu konuşmanın tutarlı, aklı başında yapılması şarttır. Sorunların üstü örtülmeden her iki tarafın da gerçekçi olmasında yarar var.

5 Ocak saat 06:40 - 24 Ocak saat 08:49 tarih aralığında Merkür-Oğlak burcunda ilerleyecek. Aile, iş, büyüklerimiz, işimiz, güvencemiz konusunda ciddi düşüneceğiz. Öyle fazla konuşmayız. Ancak bir problem varsa, bunu mutlaka çözmek isteriz. Aile üyelerinin birbirine karşı dürüst olması, net konuşması, güven vermesi ve sorumluluk duyması dönem içinde üzerinde en fazla durduğumuz olgulardır. Temeli sağlamlaştırma her anlamda önemsenir. Eğreti duran hiçbir şeye değer verilmez. Yuvamız kalemizdir. Onu dış etkenlere karşı korumak çok önemlidir. Böyle düşünürüz, böyle konuşuruz. Terazi için huzur, adalet, barış, nezaket çok önemlidir. Bunlara ek olarak güven, dürüstlük, sağlamlık süreç boyunca kıymetlenir. Öyle çok sevgi dolu konuşmalar geçmez. Yönetilmekten hoşlanmazsınız. Ancak bilirsiniz ki, şu yanlış bu doğru gidiyor. Buna göre karar verirsiniz.

6 Ocak saat 04:41 Oğlak burcunda Kısmi Güneş Tutulması, aile hayatınızla ilgili konularda önümüzdeki 1 yıllık süreçte yaşanacak önemli gelişmeleri işaret ediyor. Evet bazı zorluklar, baskı veya artan sorumluluklar sizi düşündürecek, bir şeyler yapmalıyım ve geleceğimi garanti altına almalıyım diyeceksiniz. Bu Tutulma geçmişte yaşanan ve bir daha yaşamak istemediğiniz zorlu tecrübeleri geride bırakmanızı sağlıyor. Bu bir dönüşüm, yenilenme ve kendinizi tekrar yaratma sürecidir. Aileden ayrılmak, farklı bir dünya kurmak, sağlam ve garantili olan bir yaşama adım atmak mümkündür. Yaratıcı düşüneceksiniz. Belki eşiniz, aile büyükleriniz veya bazı gelişmeler buna neden olabilir. Gitmiyor, yürümüyor dediğiniz yaşam biçimi bu Tutulmayla yavaş yavaş değişecek ve asıl olması gerekene dönüşecektir. Hayallerinizi gerçek kılmak için yaratıcı düşüneceksiniz. Sorunların üstünü örtmeyecek, soruna neden olanlardan kurtulmayı tercih edeceksiniz. İş hayatı-ev yaşamı arasında etkili Yengeç-Oğlak tutulmaları Teraziler için mücadeleyi işaret ediyor. Amaca ulaşmak için artık ciddi düşünmeli, hayata karşı olumlu niyetler besleyerek sizin için hayırlı olanı istemelisiniz.

7-13 OCAK HAFTASI

Sevgili Teraziler 7 Ocak saat 14:18 - 4 Şubat saat 01:29 tarihleri arasında Venüs-Yay burcunda seyrini sürdürecek. Teraziler rahat bir nefes alabilirler. Bir de Jüpiter-Yay seyrini hesaba katarsak bu yılki Venüs-Yay geçişi son derece olumlu. Moralimiz yükselecek, toplumsal ilişkilerde, grup ve ekip çalışmalarında sosyal ağınız genişleyecek. Diğer taraftan da çevre ilişkilerinde mutlu tesadüfler sizinle olacak. Güzel yolculuklar, görüşmeler, tanışmalar olacaktır. Sosyal çevreniz büyüyebilir, yenilikler olacaktır. Venüs-Yay burcu geçişinde coşkuyla, hevesle ilişkiler kurulur, ilişkilerimiz canlanır, çevremizle olan bağlantılar tazelenir, yenilenir. Bizimle ortaklık kuracak insanlar karşımıza çıkar. Bunlar ister maddi ister manevi anlamda olsun, iletişimin türlü yollarıyla hayatımıza dahil olurlar. İnternet üzerinden, bir etkinlikte, yolculukta, sosyal bir aktivede bir bakarsınız karşılaşmışsınız.


14-20 OCAK HAFTASI

Sevgili Teraziler 20 Ocak saat:12:00 - 19 Şubat saat:02:04 tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Güneş, aşkta özgürce hareket etmeniz, hayatın eğlendirici, keyifli yanlarının tadını çıkarmanız, arkadaşlık ilişkilerinizi güçlendirmeniz, hevesli bir şekilde yaşamı kucaklamanız demektir. Genelde bu dönemde arkadaşça başlayan ilişkilerin sürpriz bir şekilde ciddiyete dönüşmesi, hatta uzun süredir bir arada olan çiftler aniden evlenebilirler.

21-31 OCAK ARASI

Sevgili Teraziler 21 Ocak saat 08:12 Aslan burcunda Tam Ay Tutulmasının ilk önemli etkisi, iş hayatımızdan toplumsal yaşantımıza kadar her anlamda kendimizi güvende altında hissetme arzumuzdur. Gelişim yolumuz, öncelikle yaşadığımız toplumu, aile yapımızı, hedeflerimizi belirlemektir. Sübjektif değil gerçekçi olmalıyız. Yaşadığımız tecrübeler bizi ilişkilerimiz konusunda sınavdan geçiriyor. Bencil insanlara, kendi egosunu bize dayatan kişilerle işimiz olmamalıdır. Biz bu Tutulma ile bir devri kapatıyor, yeniye yer açıyoruz. Kendimizi yeniden tanımlıyoruz. Amacımızı belirliyoruz. Sosyal ilişkilerden aşk hayatımıza kadar, çocuklarımız varsa onlarla ilgili konulardan eğlence anlayışımıza kadar her şeyi yerli yerine oturtuyoruz. Hayalci değiliz. Düşüncelerimizi ifade edeceğiz ama hayalci olmayacağız. Girişken olacağız fakat sıradan bir hayatın içinde kaybolup gitmeyeceğiz. Sağlığımıza önem vereceğiz. Verimli ve gerçekten doyumlu işlerle uğraşacağız. Bu Tutulma, birileri bizi onaylasın, takdir etsin, alkışlasın diye, kendi arzularımızdan uzak durmak anlamına gelmiyor. Hem sosyalleşeyim hem de kendime göre bir yaşamım olsun diyeceğiz. Sadece dışarıyla değil, kendi özel hayatımızı da önemseyeceğiz. Bu Tutulma, ilişkileri zorluyor. Kimsenin bencilliğine tahammülümüz yok. Bir şeyleri sırf insanlar bizi güçlü görsün diye sürdürmeyeceğiz. Eğer mutsuzsak ve aradığımızı bulamıyorsak, devam etmeyeceğiz. Güçlenmek, güvende olmak istiyorsak bunlar şarttır. Aile demek, paylaşmaktır, güvendir. İlişki uyumdur, güzelliktir. Bunlar yoksa, bu Tutulma birileriyle özel veya ailevi olsun bir yol ayrımıdır.

24 Ocak saat 08:49 - 10 Şubat saat 13:50 tarihleri arasında Merkür-Kova burcunda geçişini sürdürecek. Yeni biriyle tanışmanın işaretçisi olabilir. Devam eden ilişkiniz varsa, partnerinizle düşüncelerinizi paylaşmanız anlamına gelir. Bu geçişte birbirinizi dinlemek, bir mesele veya hayatın genelinde fikirlerinizi öğrenmek kıymetlidir. Arkadaşlıklar ve arkadaşça yaklaşımlar, etkinlikler, internette oyun oynamak, yeni insanlarla tanışmak bu geçişin keyifli yanlarıdır.

OCAK Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 3-7-8-9-17-18-21-22-25-26-30-31
Zayıf Enerjili Günler : 5-6-13-14-19-20
Aşkta En Şanslı Günler : 7-8-9
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 1-27-28

Yeniay : 25-26-27
(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 12-13-14
(Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Alıntı
Mynet
Astroloji Danışmanı İremSu

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2019, astroloji, aylik burç yorumlari, burc yorumlari, ocak, terazi burcu, terazi burcu aylik yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kova Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 2 13 Ocak 2019 18:21
Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 1 01 Ocak 2019 17:50
Koç Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2019 16:52
Yay Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2019 16:51
Balık Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2019 16:51