IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Ocak 2019, 16:52   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019*




OCAK ayında İkizler Burcu olanları neler bekliyor?

1-6 OCAK HAFTASI

Sevgili İkizler 1 Ocak saat 05:20-14 Şubat saat 13:51 tarihleri arasında Mars-Koç burcunda ilerleyecek. Yeni işler, yeni dostluklar, grup aktiviteleri, kişilerle bir araya geliş, toplantı ve görüşmeler bir hayli etkili olur. Cesaretimiz yükselir, kendimizden emin oluşumuz, yaptığımız her işe yansır. İsteklerimizi ifade edebilir, bildiğimiz şekilde ilerleyebiliriz. Zaten amacımız iş hayatı ve özel yaşantımızdaki baskıları veya sorunları aşmaktır. İleriye yönelik hedefleriniz, girişimleriniz, plan ve projeleri gerçekleştirmeniz yönünde bu geçiş size destektir. Tartışmacı bir kimlik sergilemek veya kavgacı tarzda hareket etmek sakıncalı olabilir. Kendinizi göstermek istiyorsanız, girişimci olmalı, fakat ekip halinde ilerlemek gerektiğinin de bilincinde olmalısınız. Rakiplerinizi geçebilmenin yolu, işinize ve amacınıza ne kadar sarıldığınıza yani odaklandığınıza ve bilinçli düşündüğünüze bağlıdır. Sabırsız davranmamalısınız. Zamana, zemine, amaca, karşınıza çıkan fırsatlara göre enerjinizi yönlendirirseniz gayet faydalı olacaktır.

5 Ocak saat 06:40 - 24 Ocak saat 08:49 tarihlerinde Merkür-Oğlak burcunda ilerleyecek. Başkalarının hayatımızdaki önemini ciddi şekilde gözden geçiririz. Verilen sözlerin tutulması, eşlerin, ortakların maddi-manevi olarak birbirlerine dürüst olması bu süreçte önem taşır. Belirsizlikten, soru işareti taşıyan her sözden, güven uyandırmayan kişilerden uzak durmak lazım. Ailemiz, evimiz, güvencemiz, geleceğimizle ilgili ciddi düşünmek zorundayız. Tutamayacağımız sözler vermekten kaçınmamız gerekir. Paramızın hesabını bilelim. Riskten uzak duralım. İşlerimizi yasalara, kurallara uygun şekilde yapalım. Devlete vergimizi ödeyelim.

6 Ocak saat 04:41 Oğlak burcunda Kısmi Güneş Tutulması, eş-iş ortağı veya farklı kaynaklardan elinize ulaşan kazançları verimli, sorumlu, dikkatli şekilde düzenlemeyi sağlayıcıdır. Hiçbir şeyi hafife almazsınız, şansa bırakmazsınız, yaşanılan acı tecrübeleri unutmazsınız. Daha önce zorlu süreçlerden geçmişseniz, bu Tutulmada ayağınızı yorganınıza göre uzatırsınız. Zaten yapılması gereken de budur. Eskiler ekmek aslanın midesinde derlerdi. Günümüz dünyasında çok daha zor koşullar altında yaşanıyor. O nedenle ince hesaplar yapmak, borç alıp verirken çok dikkatli olmak lazım. Önümüzdeki 7 aylık süreçte miras-kredi-hukukla ilgili konular, parasal ortaklık, eş veya diğerleriyle olan her türlü bağlantınızda muhasebenizi iyi yapınız. Bu Tutulma olumlu görünümlere sahip. Tabii ki siz yukarıdaki bu küçük uyarılarımı dikkate alırsanız. Hesabınızı bilmiyorsanız, öğrenmenizi sağlayan derslerle karşılaşırsınız. Vergiler zamanında ödenmelidir. Size bir yerlerden rahatlamanızı sağlayacak para veya destek gelebilir. Bir borcunuzu yapılandırabilirsiniz. Uzun zamandır ödediğiniz bir borç bitebilir. Kendinizi ve sevdiklerinizi garantiye alacak bir yatırım yapabilirsiniz. Devletten bir ödenek alabilirsiniz. Elinize geçen para artabilir.

7-13 OCAK HAFTASI

Sevgili İkizler 7 Ocak saat 14:18 - 4 Şubat saat 01:29 tarihleri arasında Venüs-Yay burcunda ilerleyecek. Evli ve ilişkisinde mesut olanlar için birlikte yapılan güzel iletişimlerin ve yolculukların işaretçisidir. İlişkisinde problemler olanlar iletişimi güçlü tutmalı. Bekar İkizler birisiyle tanışabilirler. Yeni bir iş teklifi geldiğinde bunun artıları ve eksileri dikkatlice değerlendirilmelidir. Venüs-Yay burcu geçişi, fırsatların arttığı, bağlantılar kurulduğu zamanlardır. Pozitif yaklaşımlar ön plandadır. İleride ne olur veya ne gibi problemler yaşanır diye düşünülmez. Arzu ettiğiniz tüm heyecanlara açık bir süreçtir. Karşı taraf tüm hoşluğuyla, çekiciliğiyle, aktifliğiyle size yaklaşır.


14-20 OCAK HAFTASI

Sevgili İkizler 20 Ocak saat:12:00 - 19 Şubat saat:02:04 tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Kova burcu geçişi, gruplarla temas, insanlarla bir araya gelmek, farklılıklarınızı ortaya koyabilmek gayet kolaydır. İşlemeyen, yavaş olan, engelleyen ilişkiler ve çalışmalara tahammül edemeyiz. Eğitimde yeni bilgilerin öğrenildiği, iş hayatında yeni gelişmelere, teknolojiye meraklı olunduğu, çevre ilişkilerinde paylaşımın önemsendiği bir dönemdir.

21-31 OCAK ARASI

Sevgili İkizler 21 Ocak saat 08:12 Aslan burcunda Tam Ay Tutulmasının ilk önemli etkisi, maddi-manevi açıdan kendimizi güvence altına almak arzumuzdur. Kazanç getirici işlere, plan ve projelere, yeniliklere önem veririz. Çünkü hayatımızı garanti altına almak istiyoruz. Bütün bu girişim arzumuzun özünde para olgusu bir hayli kıymetli. Parasal açıdan rahat olursam, her konuda huzur bulurum diye düşünmektesiniz. Tabii ki bunda haklısınız. Fakat sürekli bir şeyleri paraya endeksleyip, buna göre değerlendirmeyin. Bazen uzun vadeli düşünmek, sabırlı olmak gerekir. Tutulmanın bir başka önemli etkisi, fikirlerinizin kabulü yönünde coşkulu olmanızdır. Size göre doğrular ve yanlışlar vardır. Birileri bunu onaylar veya onaylamaz kendi bilir. Bu bakış açısı, dış dünyada karşılık bulmayabilir. Öyle projeler, durumlar, insanlar karşınıza çıkar ki, ekip olarak çalışmak, başka insanların ne dediğini anlamak lazımdır. Konuşmak kadar dinlemeyi de bilelim. Eğer dışa açılmak, kendimizi geliştirmek istiyorsak, dünyayı tanıyalım. Bu Tutulma, ilişki ve iş hayatınızla ilgili konularda gerçekçi olmanın önemini vurgulayacak. Partnerin ilişkideki davranışları, yaklaşım biçimi ile sizinki örtüşmeyebilir. İdealleri farklı olabilir. Sizin fikirlerinizi onaylamayabilir. Böyle durumlarda konuşmak anlamak gerekiyor. Her iki tarafın da benim dediğim dedik yaklaşımı sorun yaratabilir. Bu Tutulma bir çevre değişimi, eğitimden iş hayatına ve yakınlarımıza kadar geniş bir alanda bir gelişmenin işaretçisidir. Bunların her yönüyle ele alınması, artı ve eksilerine göre incelenmesi faydalıdır.

24 Ocak saat 08:49 - 10 Şubat saat 13:50 tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Kova burcu geçişi, hem bilgimizi ifade etme, hem yenilikleri yerinde inceleme, hayatın anlamını ve hedefimizi gözden geçirerek aktif şekilde iletişimde bulunmamızı sağlayıcıdır. Sürpriz tanışmaları da işaret eder. Açık ve geniş bakış açımız, bilgimiz, konuşmamız, yazılarımız, öğreticiliğimiz insanlar üzerinde etkili olmamızda yardımcıdır. Merkür-Kova burcu geçişi, eğitimden iş hayatına kadar geniş bir alanda bilgimizi ölçmemizi, daha başarılı olmak için yenilikçi düşünmemizi, entelektüel yanlarımızı öne sürmemizi sağlıyor. İşlerimizi hızlı bir şekilde bitirmemizde de yardımcıdır. Teknolojik gelişmeler, sergiler, insanlarla kaynaşma, elimizdeki ürünü ticari anlamda tanıtma, mesleğimizle ilgili kendimizi geliştirme veya başkalarına yardımcı olma yönünde kıymetlidir.

OCAK Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 7-8-9-13-14-17-18-21-22-25-26
Zayıf Enerjili Günler : 3-10-11-23-24-30-31
Aşkta En Şanslı Günler : 25-26
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 19-20

Yeniay : 17-18-19
(Ay-İkizler burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 2-3-4-29-30-31
(Ay-Yay burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Alıntı
Mynet
Astroloji Danışmanı İremSu

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2019, astroloji, aylik burç yorumlari, burc yorumlari, ikizler burcu, ikizler burcu aylik yorumu, ocak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kova Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 2 13 Ocak 2019 18:21
Koç Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2019 16:52
Yay Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2019 16:51
Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2019 16:51
Balık Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2019 16:51