IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Ocak 2020, 13:16   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020*




Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020*



Yeni çevrelere giriyorsun.

2020 yılına iddialı bir giriş yapacaksın. Ocak ayından itibaren odak noktanıza yalnızca kendini alabilirsin. Çünkü bu ay sana "ben" demeyi unuttuğunu, kendini epeydir ihmal ettiğini hatırlatacak nitelikte olabilir. Yaşam alanın, özel ilişkilerin, kariyerin, sevdiklerin, hayallerin senin için aynı dengede önem arz edecek. Daha gerçekçi ve daha somut kararlarla yaşamını baştan uca yenilemek isteyebilirsin. Ocak ayında sosyal tarafın yeni ve kalıcı dostlar edinmene vesile olabilir. Sadakat, samimiyet ve güven gibi temel değerler ise önceliklerini oluşturmaya devam edecek. Deyim yerindeyse seni zorlayacak, aklına da kalbine de iyi gelmeyecek hiçbir şeye geçit vermek istemeyeceksin.

Yönetici gezegenin burcunda hareket ederken 2020 yılına merhaba diyorsun. Mars’ın burcundaki hareketiyle kapılarını araladığın 2020 yılı aslında sana birçok konuda şans getirecek. Somut gelişmeler gücüne güç katarken, kazanımların da artacak. Yarım bıraktığın sanatsal bir çalışman varsa tamamlayabilirsin. Ocak ayında kendini şımartmaktan geri kalmayacaksın. Bu ay çok beğendiğin bir eşyayı ya da kıyafeti alabilirsin.

10 Ocak’ta Ay tutulması gerçekleşecek. Zaten son 2 yıldır burcun su burcundaki Ay tutulmalarına alıştı. Su burcu olarak getirilerini fazlasıyla hissettin. 9.Evinde etkili olacak bu tutulma özellikle son 2 yıldır toparlayamadığın konulara atıfta bulunacak. Uluslararası ticaret türünden global bir işte çalışıyorsan, yurtdışı bağlantıların Ocak ayında daha da artabilir. Görüşmeler doğrultusunda yurtdışı seyahatlerine çıkabilirsin. Uzun yıllardır iş kurmayı düşünen bir Akrep burcuysan bu tutulma sana iş kurma cesareti vereceği gibi aynı zamanda önüne birtakım gelişmeleri de getirebilir.

Diğer yandan Uranüs, 2020 yılının senin için mucizelerle dolu bir yıl olacağını, önümüzdeki 5 ay boyunca da gizli gizli çıkaracağı problemleri yönetmen gerektiğini hatırlatacak. Uranüs, dönemsel olarak sana atalet verecek. Yerinden kalmak, konforunu değiştirmek istemeyeceksin. Aslında Uranüs ağustos ayına kadar önüne birtakım parkurlar koyuyor. O parkurları geçersen mucizelerine de kavuşmuş olursun. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, aklından bile geçmeyen birinin senden hoşlandığını öğrenebilirsin. Yeni başlayan bir ilişkinin içindeysen, sevgilinin bazı konulardaki net tavırları, prensiplerinden ödün vermeyen tarafları seni ilişkinin geleceği konusunda düşündürebilir.

Hislerini, duygularını, beklentilerini daha derinlemesine tahlil edeceğin günleri barındıran Ocak ayında, geride hiçbir soru işareti kalsın istemeyeceksin. Gündelik hayatın monotonluğundan sıyrılarak daha düzenli ve verimli bir rutin oluşturmaya çalışacaksın. Tüm bunlarla birlikte bu ay ailene daha çok zaman ayırabilirsin. Daha sosyal, daha girişken ve daha konuşkan bir havaya bürünürken, yeni ortaklıklar, fikirler, arkadaşlıklar söz konusu. Gök kubbe sana cesaret aşılarken, kaygılarından arınmaya çalışabilirsin. Ocak ayında küçük estetik dokunuşlara da göz kırpabilirsin.

Ocak ayının gündemi: Yenilenmek isteyeceksin.

Aşk tılsımın: Prensiplerinden ödün vermeyeceksin.

Seks: Belirsizlikler geri adım attırabilir.


Alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2020, astroloji, aylık, burÇ, burclar, ocak, yorumlar, yorumları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yay Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2020 13:16
Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2020 13:16
Kova Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2020 13:16
Balık Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2020 13:16
Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2019 16:51