IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Ocak 2020, 13:16   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020*




Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020*




Şaşırtan haberler alıyorsun.

2020 yılının tatlı telaşlı geçecek Ocak ayına hazır ol! Yılın bu ilk ayı seni bambaşka duygularla karşılarken, yılın bütününe yansıyacak etkiler yaşayabilirsin. Bu ay çevrendeki büyük hareketliliğe ve hıza rağmen kendini biraz ağırdan alabilirsin. Hiçbir şeyi aceleye getirmek istemeyeceksin. Bu ay farkındalığın ve empati duygunun yükseldiğini de kavrayacaksın.

Kariyer hayatını baştan uca inşa etmeyi kafana koyacaksın. Seni bilen bilir. Bir şeyi yapmayı aklına koyduğunda, asla engel tanımayan tarafın da açığa çıkar. İşte bu döngüde yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalara başlayabilirsin. İkili ilişkilerinde ise kontrolü elden bırakmadan, yönlendirmelere açık davranabilirsin. Ancak diğer yandan da kısıtlanmaya gelemediğinin ve bireysel bakış açının ihlal edilmesinden hoşlanmadığının mesajını da vermiş olacaksın. Ocak ayında gösterişli tarafınla da bir hayli dikkat çekeceksin. Aslında 2020 yılına sadece duygusal ya da ruhsal bir değişimle giriş yapmayacaksın; aynı zamanda yaşam alanından tarzına kadar da birçok konuya el atacaksın.

Tarihte az görülen jenerasyon gezegenleriyle hızlı hareket eden gezegenlerin kavuşum yapması başını döndürecek, talih kuşunu kapına getirecek. Son 2 yıldır yaşadıklarını bir kenara bırakacaksın. Hayatın sana hangi kapıları açtığını, yaşadığın sıkıntıların nelere delalet ettiğini göreceksin. İşe ara vermiş bir Oğlak burcuysan, alacağını iş teklifi yeniden iş dünyasına giriş yapmana vesile olabilir. Son 4 yıldır eşinin ailesinde arazi, mülk alım satımı gibi konular söz konusuysa bu ay sonuca yakın gelişmeler yaşanabilir. Bu ay yeme içme düzenine de özellikle dikkat etmeye başlayacaksın. Asitli, hazır ve işlenmiş gıdaları hayatından çıkarabilirsin.

Satürn-Plüton kavuşması sende itiş gücü uyandıracak, bugüne kadar yapmadıklarını yaptıracak. Kavuşumlar hayata bakış açında, duruşunda önemli dengeleri değiştirecek ve şok edici haberler alacaksın. Yakın çevrende, hiç ummadığın kişilerin uzun süredir herkesten saklı ilişkilerinin olduğunu duyabilirsin. Küs sandığın kişilerin aslında konuştuğunu hatta müttefik olduklarını fark edeceksin.

2020 yılının ilk tutulması 10 Ocak’ta burcunun karşısında yaşanacak tutulma gökyüzünde ruh bulurken 7. Evinde büyük değişiklikler yapmaya, keskin köşelerini törpülemeye devam edecek. Hayat her gün farklı köşelerden gelirken sana artık ne kadar fedakârlık yapacağını bir şekilde öğretecek. 7. Evindeki Ay tutulması duygularına büyük farkındalık getirecek. Eğer kardeşiyle ortaklık yapan bir Oğlak burcuysan, işin takibi ve yönetimi konusunda biraz daha özenli davranmasını isteyeceksin. Rekabeti bol bir işte çalışıyorsan, bazı çalışma arkadaşlarının iyi niyetinden ve yardımsever tarafından faydalanmaya çalıştıklarını fark edebilirsin.

En dikkat etmen gereken tarihler ise 12 Ocak ile 15 Ocak tarihleri arası olacak. Burcunda hareket eden ağır gezegenler ile hızlı hareket edenlerin kavuşacak olmasıyla hayatında hiç olmadık sürprizleri bu tarihlerde yaşamazsan gerçekten çok şanslı olduğuna kanaat getirebilirsin. Ocak ayı 2020 yılının temel taşı olmaya aday. Kalbinin derinlerinden geçenler seni büyütecek. Aslında hayatın detaylarda gizli, her şeyin insana dair olduğunu fark edeceksin. Şubat ayının güzellikle geleceğine olan inancın ise seni daha huzurlu kılacak.

Ocak ayının gündemi: Şanslı olduğunu fark edeceksin.

Aşk tılsımın: Engel tanımayacak, cesur davranacaksın.

Seks: Kontrol sende olsun isteyeceksin.


Alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2020, astroloji, aylık, burÇ, burclar, ocak, yorumlar, yorumları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kova Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2020 13:16
Balık Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2020 13:16
Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2019 16:51
OĞLAK Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2017 Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2017 12:56
Oğlak Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 0 30 Nisan 2015 11:01