IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By vioLeta

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Ocak 2020, 13:16   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020*




İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020*



Geçmişi geçmişte bırakıyorsun.

Değişimin büyük kararların ardından geldiğini bilen biri olarak rutinlerinden kurtulmaya başlayabilirsin. Sosyal ilişkilerin güç kazanırken, sevmenin ve sevilmenin sana çok iyi geldiğini fark edebilirsin. Kendinden emin tavrın ve özgüvenin ise oldukça dikkat çekecek. Öyle ki etrafındaki bazı kişilerin seni kıskanan gözlerle izlediklerine tanıklık edebilirsin. 2020 yılının senin için öyle büyük planları var ki şu anki durumuna baki kalmayacaksın. Doğruların değişirken, çıkarlarını her zamankinden daha çok düşüneceksin. Merakını ve coşkunu arttıracak tutulma ayına hoş geldin. 2020 yılı duygularını değiştirecek, ruhunu yenileyecek ve dolu dolu günler senin için akacak. Bu yılın sana kazandıracağı çok şey var. Hayatında hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Yaşadığın hayal kırıklıklarını, üzüntüleri daha fazla dert edinmemeye çalışacaksın. Bu noktada duygularını anlatma konusunda da oldukça açık davranabilirsin. Seni üzen ya da rahatsız eden durumları rahatça karşındaki kişilere dile getirebileceksin. Hayatı akışına bırakıp, hayatın sana sunacağı sürprizlere, olanaklara kapılarını açacaksın. İşin özünde yaşama daha olumlu düşüncelerle yaklaşmak, güzelliklere odaklanmak isteyeceksin. Mars, 3 Ocak’ta 7. Evinde etkili olacak. Mücadele etme konusunda geri tuttuğun her ne varsa gündeminde olacağını vurguluyor. Bir süredir ilişkinin üzerinde kara bulutlar dolanıyorsa, sevgilinle daha kararlı ve açık konuşmalar yapabilirsin. Evli İkizler burçları maddi konularda yaşanan sıkıntıları, eşlerinin desteğiyle beraber atlatacaklar. Son 5 yıldır aynı iş yerinde çalışıyorsan, çalıştığın iş yeri ile ilgili değişimler yaşanacak. İlişkisi olmayan İkizler burçları için hareketli günler başlayabilir. Seninle hemen her konuda uyum sağlayacak, kalbini fethedecek kişiye şans verebilirsin.

Ay tutulması güven evinde etkili olacak. Ekonomik koşulların, gelir kaynakların, miras ve yeteneklerin öne çıkacak. Reklam, editörlük gibi alanlarda çalışıyorsan, yaratıcı ve vizyonu yüksek düşüncelerinden faydalanmak isteyenler olabilir. Bir süredir birikim yapan bir İkizler burcuysan, birikimlerini yatırıma çevirmek için araştırmalar yapabilirsin. Bu süreçte bir uzman görüşünden destek alman avantaj sağlayabilir. 10 Ocak’tan 27 Ocak’a kadar toprak burcunda jenerasyon gezegeni, hızlı hareket eden gezegenler ile kavuşum yapacak. Parasal anlamda bitirmeye çalıştığın çözümler, önüne gelecek. Eğer son yıllarda başka bir alanda çalışmak istiyorsan, fırsatları bu sıralar değerlendirebilirsin. Bir anda kendini global bir markanın iş birliğinde bulabilirsin.

Ocak ayının her anı yeni gündemler oluştururken, disiplinli tarafınızı korumaya alacaksın. Daha açık sözlü bir yapıya bürünürken, hedeflerini büyüteceksin. Büyük hedefler büyük azimleri de beraberinde getirir. Ancak kalbine, kendine olan inancın seni daha da güçlü kılacak. Ocak ayında ne kadar sosyalleşirsen sosyalleş, sadece kendine zaman ayırmak istediğin anlar da olacak. Diğer yandan sevdiklerin için ayrıca çaba harcayabilirsin. Bu ay doğum günü olan bir yakının varsa, yapacağın sürpriz, alacağın hediye onu çok mutlu edecek. Sevgini çekinmeden etrafına yansıtabileceksin. Tabii ki bu durum ilgi görmek isteyen tarafını daha da yükseltebilir.

Ocak ayının gündemi: Rutinlerinden arınacaksın.

Aşk tılsımın: Duygularını gizlemeyeceksin.

Seks: İlgi görmek, şımartılmak isteyeceksin.


Alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2020, astroloji, aylık, burÇ, burclar, ocak, yorumlar, yorumları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2020 13:16
Yay Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2020 13:16
Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2020 13:16
Kova Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2020 13:16
Balık Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2020 13:16