IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Ocak 2020, 13:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Koç Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020*




Koç Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020*



Hislerin güç kazanıyor.

2020 yılının açılışını yapan ocak ayında hislerine ve aldığın kararlara sonuna dek sahip çıkacaksın. Son yıllarda çok büyük tecrübelerden geçmiş birisi olarak artık daha sağlam adımlar atmak isteyebilirsin. Hakların, alacakların, ertelediklerin, vazgeçtiklerin, konuşamadıkların konusunda daha titiz davranmaya başlayabilirsin. Risk almaktan ve hayata öncülük etmekten korkmayacak ancak temkinli davranmaktan da geri durmayacaksın. Kalp kırıklıklarının peşini bırakacak, yeni bir yıla girmiş olmanın farkını hissetmeye başlayacaksın. 3 Ocak’ta ateş burcuna geçecek mücadele gezegeni aynı zamanda senin de yönetici gezegenin olan Mars, deyim yerindeyse seni sarıp sarmalayacak.

Bir süredir görüşmediğin arkadaşlarınla bir araya gelmek için buluşma organize edebilirsin. Sosyalleşeceğin günlerde yeni insanlarla tanışabilir, sosyal ilişkilerini güçlendirebilirsin. 4. ve 10. Evini etkisi altına alacak olan Ay Tutulması, 10 Ocak’ta su burcunda gerçekleşecek. Kariyerin yılın başından itibaren gündemin olacak. Tabii ki yalnızca bu kadarıyla kalmayacak. Bir süredir çekişmeli olduğun kişilerle de yüzleşmeler yaşayacaksın. Sosyal medyaya daha fazla zaman ayırabilirsin. Diğer yandan, bu ay sosyal medyada bazı arkadaşlarının paylaşımları seni şaşırtabilir ve düşündürebilir. Gönlünü aşka kapatmış bir Koç burcuysan, aşk konusunda kendine haksızlık ettiğini anlayabilirsin. Geçmişte yaşadığın hayal kırıklıklarını, güvensizlikleri bir kenara bırakma kararı alabilirsin. Boşanma sürecinde olan bir Koç burcuysan, eşinle belli başlı konularda anlaşmakta zorlanabilirsin. İlişkisi yeni biten bir Koç burcuysan, eski sevgilinin sana ulaşmaya çalıştığını öğrenebilirsin.

24 Ocak tarihini şimdiden ajandana not almanızı tavsiye ederim. Hava burcunda gerçekleşecek Yeniay sadece duygularını değil önceliklerini de hızla değiştirmeye başlayacak. 16 Ocak’ta Merkür’ün burç değiştirmesiyle de bu sürece girmiş ve birtakım kararlar da almış olacaksın. Şimdi artık her detayı daha net bir şekilde fark etme zamanı! Ancak Yeniay’ın sana getirileri olduğu kadar götürüleri de olacak. Bunu aklından hiç çıkarma! Yakın çevren, varsa kardeşlerin, arkadaşların hakkında gizli kalan gerçekleri öğrenebilirsin. Evlilik hazırlığı içinde olan bir Koç burcuysan ve bir de üzerine 1984-1998 yılları arasında doğduysan, unutma senin Neptün’ün Oğlak. Bu anlamda bu ayki tutulma yüzünden aileler arasında çekişmeler yaşayabilirsin. 1989-1996 yılları arasında doğduysan, senin de Uranüs’ün Oğlak burcunda. Tutulma, hiç aklında olmayan birinden hoşlanacağını işaret ediyor.

Sağlığına karşı daha korumacı davranman gereken günlerden geçeceksin. Soğuk havalar kronik rahatsızlıklarını tetiklerken, cildinde kuruluk, döküntü gibi bazı cilt problemleri yaşayabilirsin. Diğer yandan hâlihazırda kış gelmişken düzenli cilt bakımı yaptırmak isteyebilirsin. Hayatına düzen ve denge getirme isteğin seni daha aktif kılarken, kendini daha güçlü hissedeceksin.

Ocak ayının gündemi: Cesaretin göz kamaştıracak.

Aşk tılsımın: Kalbine bir şans daha vereceksin.

Seks: Yükselen tutkuların, daha cazibeli görünmeni sağlayacak.



Alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2020, astroloji, aylık, burÇ, burclar, ocak, yorumlar, yorumları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020* vioLeta Aylık Burç Yorumları 1 01 Ocak 2020 13:20
Yay Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2020 13:16
Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2020 13:16
Kova Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2020 13:16
Balık Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2020 13:16