IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By N999

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Haziran 2012, 22:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Filiz Özkol 2012 Haziran Burç Yorumları




Filiz Özkol : Koç Burcu Haziran 2012

Yönetici Gezegeniniz Mars; Başak’ta ilerlemeye devam ediyor. Yine bu ay çalışma hayatınız yoğun geçiyor. İletişim gezegeniniz Merkür; Aşk ve Finans gezegeniniz Venüs; ve Güneş; 2. - 3 üncü evinizde oldukça etkili. Parasal konularınız rutinliğini koruyor. Ayrıca, ufuk çizgisinin üzerinde bulunan Satürn-Neptün Plüton geri hareketleri nedeniyle, ilişkilerinizi yeniden gözden geçirme fırsatı yakalayacaksınız. 4 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması, özgürlük duygularımızı gündeme getirebilir. Yurt dışı projelerimiz yeni ve kesin bir boyut kazanabilir. Şimdiye kadar yurt dışı ile ilgisi olmayanların bile bu konuda şansı açılabilir.
Yıllardır ideallerini gerçekleştirme konusunda çaba harcamak zorunda kalan ve işlerinde problemler yaşayan bir çoğumuz arzularına sürpriz bir şekilde kavuşma imkanı yaşayacak. Aile içi ilişkilerinizde ve yakın çevrenizde duygusal tepkileriniz ortaya çıkabilir. Bu konuda kendinizi daha rahat ifade edeceksiniz. Aile ortamını etkileyecek özel durumlar söz konusu olabilir. Sorunlarınızı çözme yönünde yol gösterici bir rol alacak, ortak düşünceleriniz doğrultusunda kenetlenerek problemlerinizin üzerine gideceksiniz. Aşk yaşamınızda yoğun bir etkileşim içine gireceksiniz. Partnerinizle birlikte romantik günler sizi bekliyor. Onunla birlikte sosyal aktiviteler çerçevesinde grup toplantılarına katılacaksınız. Çevrenizi genişletecek yeni tanışmalar partnerinizle birlikte size yeni ufuklar açacak. Kendiniz için veya yakın çevrenizde resmi kimlik kazanan ciddi birliktelikler olabilir.

Geçmişte tanıdığınız bir kişi yepyeni şartlarla yeniden karşınıza çıkabilir. 26 Haziran’a kadar Venüs geri gitmeye devam ediyor ve Satürn’le birlikte sizi aşk konusunda denetlemeye devam ediyor. Sizden yaşça büyük ve başından bir evlilik geçmiş birinin yakın ilgisine tanık olabilirsiniz. Korkularınız ve takıntılarınız yüzünden güzel bir aşk başlangıcını yarıda kesebilirsiniz. Satürn ve Mars sizi ilginç bir açıyla destekleyecek. Size iş hayatınızda yardım eden biriyle ilginç bir beraberliğin başlangıcına da neden olacaktır. Satürn ile Mars arasında meydana gelecek etkileşim; sizi zorlayacaktır. Aşkta gerçek duygularınızın anlamını irdeleyeceksiniz. Bazı ilişkilerinize belli bir mesafe getireceksiniz.

Değer yargılarınız ve sezgileriniz artıyor. Tüm bu iyi haberleri Karşıt evinizde sizi etkileyecek olan Satürn’e borçlu olacaksınız. Ay’ın ilk günlerinde sağlık gezegeniniz Merkür 3.ev (iletişim ve yakın ilişkiler) evinizde. Bu nedenle çevrenizdeki kişilerin sağlık sorunları gündeme gelebilir. Yakın çevrenizden birinin hastalığı ile ilgili yardımcı olabilirsiniz. 8-28 Haziran arası aile içinde olabilecek rahatsızlıklar gündeme gelebilir. Midenize dikkat edin. Ay sonuna doğru oluşan yorgunluklarınız için dinlenmeye daha fazla zaman ayırın. Dolaşım sorunlarınıza ve bacaklardaki varisler konusuna dikkat edin. Mars, yine ay boyunca sindirim ve sinir sisteminizi hassaslaştırmaya devam ediyor. Neptün’ün ay boyunca geri hareketine devam etmesi nedeniyle; çevrenizde sizinle ayni görüşe sahip kişilerle gruplaşmanız söz konusu olacak. Yeni ruhsal deneyimlere hazır bir durumdasınız. Arzuladığınız konularla ilgili kendinizi geliştirme imkanı bulacaksınız.


Filiz Özkol : Boğa Burcu Haziran 2012

Gezegenleriniz ufuk çizginizin alt ve üst yarısında yoğunlaşmış bulunuyorlar. Özetle, gezegenlerin bu tür bölgesel yoğunlaşması ile, “Toplumsal ilişkilerinizde içe dönük duygularınızı dengelemek zorundasınız”. Ay’ın ilk günü “Finans Gezegeniniz Merkür”; 2. evinizde (para ve finans evi) bulunmaktadır. Güneş; para ve finans evindeki konumunu, 8 Haziran’a kadar korurken, 26 Haziran’a kadar Venüs geri hareketini yaparak eski maddi konuların tekrar gündeme gelmesini sağlayacak.Kendi olanaklarınız ve gücünüzle finans hareketini hızlandırırken, karşı tarafın şartlarına göre daha iyi durumda olacaksınız.
Yapacağınız çalışmaların sınırlarını siz belirleyecek, siz çaba göstereceksiniz. İçinde bulunduğunuz ve ilgilenmek zorunda olduğunuz her bir konuyu, kendi özel şartlarınıza göre değerlendirerek bir zemine oturtacaksınız. Politik davranmalı ve karşıt düşüncelere karşı taktikler geliştirmelisiniz. Bu çekişmeler içinde tatminsizlik duygusu yaşamak istemiyorsanız, ruhsal sağlığınıza önem vererek, düşünce ekseninizin artı ve eksilerini dengede tutun. Aşk yaşamınızla ilgili ilginç gelişmeler var. Bazı Boğa’lar; ailelerinin istediği kişilerle ciddi birliktelik düşünmedikleri için sorunlar yaşayabilirler.

Cinsel ve fiziksel enerjinizin güçlü olduğu bir ay. Ay’ın ilk 3 günü; okul aşkları, kaçamak aşklar ve tatil aşklarının, geçici cinsel ilişkilerin yaşandığı günler olacaktır. Bu günlerde kesinlikle partnerinize ileriye yönelik sözler vermemelisiniz.Çünkü, ilişkiler konusunda; 4 Haziran’dan sonra daha akılcı davranmanızı sağlayacak etkiler alacaksınız. 4 Haziran’da”Yay Burcu’nda” Ay tutulması ilişkilerinizi gözden geçirmeniz konusunda size evrensel uyarıla gelecektir. 22 Haziran’da Jüpiter ve Neptün’ün 90 derece açı yapması nedeniyle, mesleki ve aile ilişkilerinizle iş ilişkilerinizi karşı karşıya getirecek sorunlar yaşayabilirsiniz. Yaşantınızdaki koşulların sizi zorladığını, kararlarınızı verirken çevresel şartların ve içsel duygularınızın tezat oluşturduğunu göreceksiniz.Çocukluktan kalma alışkanlıklarınızla ilgili sınırlarınızı ve yeni durumunuzu esnetmek zorunda kalabilirsiniz. Özellikle, iş ve evlilik konularını kapsayan olaylarda, geçmişteki alışkanlıkların yeni şartlara uyum sağlaması güç olacaktır.

19 Haziran’da yeni Ay’la birlikte ilişkileriniz canlanıyor. Duygusal konulara ağırlık vereceksiniz Bu dönem her şeyinizi yenilemek isteyeceksiniz.Kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yapacaksınız. “Yeni Ay” nedeniyle kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz. Annenizin veya hayat arkadaşınızın size olumlu katkıları olacak, gücünüzün yükseldiğini hissedeceksiniz. 4 Haziran’da 8. Evinizde gerçekleşecek olan “ay tutulması” sizi duygusal ve takıntılı yapacaktır. Geçmişle ilgili depresif konular yeniden gündeme gelecektir.Sağlık Gezegeniniz “Venüs” ay boyunca; 1. evinizde (fiziksel görünüm ve kişisel istekler evi) bulunmaktadır. Kendinizi güçlü ve enerjik hissedeceksiniz.

26 Haziran’a kadar “sağlık gezegeniniz” geri hareketini yapıyor. Eski rahatsızlıklarınız yeniden gündeme gelebilir. Özellikle troid ile ilgili testlerinizi gözden geçirtmelisiniz. Boğaz, boyun, cinsel organlarınızla ilgili problemler gündeme gelebilir.İştahınız artacak. Büyük ziyafetler ve sofra başı muhabbetler yüzünden kilo sorunlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. 26’ından sonra “sağlık gezegeniniz” enerjinizi daha da olumlu destekleyecek.Ayaklarınız, bilekleriniz ve kollarınıza dikkat. Spor yaparken bu organlarınıza dikkat edin. Hazımsızlık çekiyorsanız geceleri hafif yemeli ve uykunuza dikkat etmelisiniz.


Filiz Özkol : İkizler Burcu Haziran 2012

Uzun transitlerin dışında, diğer gezegenleriniz ufuk çizginizin altında ve doğu yönünde ilerlemektedir. Çevrenizin değerlendirmelerinden çok kendi inisiyatifiniz doğrultusunda davranışlar sergileyeceksiniz.Bu ay, karşıt evinizde “ay tutulması” gerçekleşecek. Sınırlarınız daralabilir ve özgürlüğünüzü ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Müdahale gerektiren tüm işlerde kendi çabalarınızla başarılı olacak ve günlük rutin çalışmalarınızı istekleriniz dahilinde gerçekleştireceksiniz. Ay’ın ilk günleri burcunuzda müthiş bir enerji hakim olacak.
Yönetici Gezegeniniz Merkür; 1. evde (kişisel arzular evi) Güneş ve Venüs’le birlikte yaptıkları olumlu açı ile isteklerinizdeki netlik ve düşüncelerinizdeki kararlılığı ortaya çıkaracak ve arzularınızı gerçekleştirme yolunda çevrenizi de kullanacaksınız. İkna kabiliyetiniz oldukça yüksek seyrediyor. Hayal gücünüzü istediğiniz koşulları oluşturmakta kullanabilirsiniz. Pratik davranışlarınızla birçok kişinin önüne geçebilirsiniz. Bu nedenle de kişisel ilişkilerinizde rekabet ortamı yaratacaksınız. Aceleci tavırlarınız yüzünden zarar görmek istemiyorsanız, dikkatli olmalısınız. 1-27 Haziran’da; Venüs Gezegeni, burcunuzda geri hareketini yapıyor. Güneş’le birleşince “kendinize dönük tavırlar” içinde olmanız doğrultusunda sizi olumsuz etkileyecek. Bencil yönlerinizi ortaya çıkaracak davranışlar, süregelen ilişkilerinizi zorlayabilir.

Fakat, sergileyeceğiniz başarılı çalışmalarla dikkat çekeceksiniz.4 Haziran’da karşı evinizde “Ay tutulması” gerçekleşecek. Ani olaylara hazırlıklı olun. 5 Haziran ilginç bir gün olacak. Duygularınız coşacak. Ani karşılaşmalara hazırlıklı olun. Evinize kapanmayın. O gün birçok telefon alabilirsiniz. Düşüncelerini sizden gizleyen birinin aşk seronomisine hazırlıklı olun. Sizi hayretler içinde bırakacak duygular söz konusu. Nostaljik hisler içinde olacaksınız. Dostlarınızla birlikte eski günlerinizi konuşabilirsiniz. Hele doğum gününüze yakın bir tarihse, sürpriz karşılaşmalar hazırlıklı olun.Ay boyunca; Venüs, burcunuzda geri hareket edeceği için aşk konusunda dikkatli olmalı ve geçici duyguların size vereceği küçük aşk dalgalarından kendinizi korumalısınız. Venüs sizi oldukça romantik yapacak.

Çünkü, cazip görüntünüzle kendinizi bu tür olayların içinde bulacaksınız. Rutin düzeninizi bozabilecek aşklara yelken açmamalısınız. 19 Haziran’da burcunuzda “yeni ay” doğacak. Duygularınızı yeniden gözden geçireceksiniz. Aklınızın karışmasına neden olacak bazı sorunları gözünüzde büyütmeyin. Eski ve yeni olayları gözden geçireceksiniz. Geçmişte başlattığınız bir duygunun şekil değiştirdiğiniz görmek sizi yorabilir, dikkatli olun. 13 Haziarn’da burcunuza geçen Jüpiter’le birlikte çok şanslı ve fırsatların bollaşacağı bir dönem hayatınızda başlıyor.

Sağlık Gezegeni Mars, Başak Burcu’nda ilerliyor. İskelet sisteminizi, dişlerinizi, kol ve bacaklarınızı, mafsallarınızı korumalısınız. İştahınız artacaktır. İnce yapınızı bozmamalı ve beslenmenize özen göstermelisiniz. Havaların sıcaklığı barsak yapınızı olumsuz etkileyebilir. Yediklerinize dikkat ederken, dengeli beslenmeli ve böbrekleriniz için bol su içmelisiniz. Satürn, yıl boyunca sağlık evinizde sizi disipline etmeye devam ediyor. 4 Haziran’da dikkatli olun. Olayları abartırken, huzursuz ve kaprisli bir gün geçireceksiniz. Özellikle, kadınlarla ve annenizle ilgili sorunlar canınız sıkarken, dengelerinizi korumakta zorluk çekeceksiniz. Gerekli ihtiyacınız olan vitamin ve destek mineralleri eksik etmeyin. Yaşlıların kalsiyum ihtiyacı artabilir. Kemiklerin güçlü olması için özellikle güneş ve denizi ihmal etmemelisiniz. Güneş yanıkları ve alerjilerine dikkat edin.


Filiz Özkol : Yengeç Burcu Haziran 2012

Hızlı hareket eden diğer gezegenleriniz doğu ufkunda yer almaktadır. Bu ay Güneş; 12. evde (ruhsallık ve bilinçaltı evi) yer almaktadır. Bu dönemde gizliliği tercih edecek ve duygularınızı çevrenizle paylaşmak istemeyeceksiniz.7 Haziran’a kadar Merkür; kendi evinde hareket ederken, sizi ısrarcı, girişken yapacaktır. Düşüncelerinizi yaşama geçirme konusunda hızlı ve aktif bir tavır sergileyebilirsiniz. Maddi konularda belli bir seviyede kalmak, sizi bu konuda mutlu edecek kişilerle birlikte olmanızı gerektirecektir. Bunu sağlayacak önemli kişilere ulaşacaksınız. Zor olan hedeflere odaklanacaksınız. Güçlü bir potansiyel sergilerken, çevrenizle iddialaşacaksınız.
Engel tanımayan agresif duygular sergileyebilirsiniz. Ay botunca “Venüs” geri hareketine devam edecek. Ay’ın son dört günü ileri hareketine başlayacak olan Venüs, geri hareketi süresince duygusal gerilemelere neden olacaktır. Çevreniz ile meydana gelebilecek sorunlara karşı temkinli olmalısınız. Çevrenizi güzelleştirme konusunda oldukça hassas davranarak, çevreci arkadaşlarınızı gönülden destekleyeceksiniz. Arkadaş çevrenizde dikkatinizi çekecek kişilerle duygusal ilişkiler gündeme gelecektir. Dostluk ve aşk duyguları birlikte gelişebilir veya her iki duygu ilişkinizin bir parçası olabilir.

Dengeli yaşamın önemini bildiğiniz için, dış ilişkilerinizi sizi olumlu etkileyecek şekilde ayarlayacaksınız.Venüs; 12. Evinizde gizli aşklara da zemin hazırlıyor. Son günlerde bilgisayar sitelerinde tanıştığınız veya karşılaştığınız eski aşklara rağbet etmemenizde yarar var. 4 Haziran’da 6. Evinizde gerçekleşecek Güneş Tutulması duygularınızı baskı altında tutmamalı ve kendinizi yaşamın akışına bırakmalısınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin sorunlarını gözünüzde büyütmemelisiniz. Hiçbir şeyi beğenmeyecek ve her şeyde bir kusur arayacaksınız. Yenilik istediğiniz konularda gerekli cesareti bulamayabilirsiniz. Bu ay içselliğe yönelmeli ve alışkanlıklarınızı değiştirme konusunda olayları kozmik gücün akışına bırakmalısınız. Gerçek şekil kendiliğinden oluşacaktır. Sağlığınız olumlu destek vermesine rağmen, çevre koşulları ve alışkanlıklarınız arasındaki çelişkiler sizi zorlayacak ve sorunları abartacaksınız.

Dış görünüşünüzle ilgili yanlış kararlar alabilirsiniz. Bazıları, memnun olmadığı konularda değişim isterken, sonradan düzeltilmesi zor olan yeni koşullara neden olabilir.Sağlık konusunda mide problemlerinize dikkat etmeli ve strese bağlı sindirim kramplarına karşı tedbirli olmalısınız.Fiziksel görüntünüzde köklü değişimler yapmamalısınız. Venüs geri giderken hiçbir şeyin değişmemesi gerektiğini unutmamalısınız. Bir estetik operasyon yaptırırsanız, sonuçtan memnun kalmayacak ve daha sonra aynı operasyonu birkaç kez tekrarlama gereği duyacaksınız. Olaylara daha üst ve geniş açılardan bakarsanız, sizi panik havası içine sokan konularda rahatladığınızı ve işinizde çok daha başarılı bir performans sergilediğinizi göreceksiniz.


Filiz Özkol : Aslan Burcu Haziran 2012

Telaşlı, aktif ve heyecanlı bir ay’a giriyorsunuz. Hedefleriniz doğrultusunda bilinçli hareket etmenin vereceği avantajlı günler sizi bekliyor. Yaşam parametrelerinin olanakları sizin emrinize sunulmuş durumda. İş arkadaşlıkları, grup çalışmaları gibi aktiviteler ve kişisel tatminleriniz doğrultusunda çalışmalar içinde olacaksınız. Eğer bu tür grup çalışmalarında esnek davranmazsanız; düşüncelerinize karşı tepkiler alabilir ve ortak çalışmalarınızda problemlerle karşılaşabilirsiniz. Bazı karşıt düşüncelere karşı taktikler geliştirmeniz gerekebilir. Ele aldığınız konuları zorlamanın anlamı yok.
12 Haziran’da Jüpiter burcunuza geçiyor. Yıl boyunca ikizlerde hareket edecek.Güneş 11. evde iken, inisiyatifleriniz ön planda olacak ve kalabalıklar içinde kendinizi yalnız hissedeceksiniz. Sorumluluklar sizin üzerinizde yoğunlaşacak. Başarılarınıza tek başına sahip çıkarken, çevrenizde lider pozisyonunda olmaya devam edeceksiniz. Farklı düşünüyor, farklı hareket ediyor fakat, duruma hakim oluyorsunuz. İnsanlar sizden etkilenirken, karşı çıkamıyorlar. 22-30 Haziran tarihlerinde yönetici gezegeniniz Güneş; 12. evde ((ruhsallık ve bilinçaltı evi) iken, kendinize dönük bir yapı sergileyeceksiniz. Satürn, ay boyunca aile ve yuva evinizde güçlü etkiler verecektir. Disiplinli davranışlarınız hakim olacak, düşüncelerinizi gerçekleştirmek için gizli planlar yapacaksınız.

26 Haziran’a kadar “Venüs” 12 Evinizde geri hareketini yapıyor. 4 Haziran’da Yay burcunda Ay Tutulması gerçekleşiyor. Bu tutulma sizi birçok kapıyı açacaktır. Venüs’le karşıt açı yapan Ay Tutulması kişiliğiniz üzerinde zıt bir etkileşim yaratıyor. Gizli aşk ilişkilerinizi denetliyor. Venüs; sosyal başarıları ve statünüzü desteklerken ilişkilerinizi diplomatik bir şekilde kullanacaksınız. Kardeşlerle aranızda uyumlu beraberlikleriniz olacak. Kısa geziler, entelektüel çalışmalar ve yaratıcı yönleriniz birbirini besleyecektir. Öfkeleriniz bastırmayı başaracaksınız. Duygusal hatalar yapmaya müsait bir döneminiz. Kıskanılacak ve tenkit edileceksiniz. Duygularınızdaki artışlar yüzünden oto kontrol sınırlarınız denetlemek zorunda kalacaksınız. Güç gösterisinde bulunabilir, partnerinize meydan okuyabilirsiniz.. Sahiplenme içgüdülerinizi kontrol altına almalısınız Zihninizde yer edinen konumlara ulaşmak için gerekli tüm imkanlara sahipsiniz. Sakin ve sessizce hedeflerinize yaklaşıyorsunuz.

Üstünlük duyguları içindesiniz. 19 Haziran’da “Yeni Ay” ın verdiği etkiyle, duygusal ilişkilerinizde gizemli davranmaktan çok, gücü tercih edeceksiniz. Farklı yönlerinizi ortaya çıkaracak aşkları tercih edeceksiniz. Fakat dikkatli olmanız gereken bir durum ortaya çıkacaktır. Bu dönem karşı cinsle aranızda önlenemeyen bir çekim oluşacak. Büyük bir aşkla bağlandığınız kişiyle olan beraberliğinizin temelinde cinsellik yattığını görecek veya bu dönemde başlayacağınız bir ilişki daha sonra cinsel dürtülerin bitmesiyle cazibesini yitirecektir.

Aşk ve iş hayatınızı karıştırmamalısınız. Venüs, 26 Haziran’a size destek verirken Ay Tutulması sonucunda sürpriz rahatsızlıkları ortaya çıkaracaktır.Uzun süren kronik rahatsızlığınız varsa, bu dönemde bir doktora görünerek, kesin sonuç getirecek tedavi yöntemlerine başlamalısınız. Girdiğiniz topluluklarda tartışmalardan uzak kalmakla, stresi üzerinize çekmeyeceksiniz. Bazılarınız, aile büyüklerinin sağlıkları ile yakından ilgileneceksiniz. Nadiren baş gösteren kronik rahatsızlıklarınız geri tepebilir. Sürpriz ve can sıkıcı sorunlar yaşayabilirsiniz. Fiziksel özelliklerinizle ilgili bir değişim yapmak istiyorsanız, uzak durmalısınız. Dostlarınızla güç gösterisine girmemeli ve düşünce savaşları vermemelisiniz. Geçmişten kaynaklanan sorunları abartmak size olumsuz gelebilir.


Filiz Özkol Başak Burcu Haziran 2012

Gezegenler horoskop dairesinin üst yarısında yoğunlaşırken, meslek ve kariyerinizde olumlu pozisyonların içinde olacaksınız. Hedefleriniz sizi yönlendirmeye başlıyor. Meslek ve kariyerinizle ilgili birçok değişim sizi bekliyor. Bu yüzden, kararlı olduğunuz konularda meydana gelen değişimler sizi gerebilir. Önsezilerinize güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Ay boyunca tanışacağınız değişik arkadaş gruplarından çok şey öğreneceksiniz. 4 Haziran’da Yay Burcunda Ay Tutulması gerçekleşecek. Aile ve yuva evinizi etkileyecek olan bu tutulma, sizi çok farklı yönlendirecek. Görüşeceğiniz kişilerin de genelde yüksek mevkili kişiler olmasına dikkat edeceksiniz.

Kafanızın bir kenarında beklettiğiniz olayları yeniden başlatacaksınız. Gücünüzü ispat etmenin ve yaşam sınavlarınızdan geçirmek için uygun bir dönem. Kozmik etki, istekleriniz doğrultusunda size destek veriyor. Gireceğiniz topluluklarda toplumsal olaylarla ilgilenecek ve ciddi girişim isteyen çalışmaların öncülüğünü yapacaksınız. Fikir tartışmalarından hoşlanıyor ve meraklı yönlerinizi çevre ilişkilerinizle tatmin etmek istiyorsunuz.Kariyerinizi ilgilendiren konularda gizli araştırmalar yapabilir ve bilgilerinizi derinleştirmek için detaylar konusun da çalışmalarınızı sürdürebilirsiniz. Önemli arkadaşlarınızın gizli destekleri sizin bilgilerinizle birleşecek ve ortaya yepyeni şekillerde size yeni pozisyon kazandıracak çalışmalar ortaya çıkacaktır.Tepe evinizdeki “gezegen kümeleşmesi”; kariyerinizde sizi önemli noktalara getirirken, toplumsal olaylarda etrafınızı kolayca etkileyeceksiniz.Birçok olayı zincirleme bir şekilde kafanızda birleştirecek, kendinizi ifade edecek konuların altına imza atacaksınız. Bu dönemde kendinizi bile yargılayabileceksiniz.

Kariyerinizle ilgili duygu değişimleri yaşıyorsunuz. Bazılarınız yaşama daha duygusal bakacaksınız. Sizi ilgilendiren konularda karizmatik çekim gücünüzü yoğun bir şekilde kullanacaksınız. “Venüs”; tepe evinizde yer alarak size doğal bir sempatiklik ve yapıcılık kazandıracaktır. Yollarla ilgili eğlenceli haberler alacak ve bu dönemde kendinizi ruhsal olarak yenilenmiş hissedeceksiniz. Yolculuklarınızda ani başlayan geçici aşk ilişkilerine karşı tedbirli olun ve bu beraberliklerinizden çok şey beklemeyin. Siz; bu dönem, akıllı ve mantıklı davranmayı yeğleyerek, mantığınızı sosyal başarılarınız için kullanacaksınız. Çevrenizdeki şartlar statünüzü desteklerken, ilişkilerinizi diplomatik bir şekilde kullanacaksınız. Kariyerinizle ilgili uzun dönemli başarıların temelini atacak, girdiğiniz topluluklarda fiziksel çekiciliğinizi ve farklı kişiliğinizi ön plana çıkaracaksınız. İş çevresinden bir arkadaşınız duygusal olarak sizinle ilgilenebilir.

Karşı cins üzerinde etkinizin fazla olduğu günlerdesiniz. Kendinizi kanıtlamak adına başlatacağınız çalışmaların size kazandıracağı prestij oldukça yüksek olacak. Geri giden “Venüs”; mesleki kariyerinizle ilgili hayallerinizi ve isteklerinizi yeniden gözden geçirmenizi sağlarken, çevrenizde sizin gibi pozitif düşüncelere sahip olan kişilerle birlikte olacağınız gösteriyor. Bu ay geri giden “Venüs” enerjiniz de bir isteksizlik yaratabilir.

Sağlığınızla ilgili önemli bir şey olmamasına rağmen katılacağınız davetlerde yeme içme konusunda aşırıya kaçabilirsiniz. Hazımsızlık çekiyorsanız, geceleri hafif yemeli ve uykunuza dikkat etmelisiniz. Spor yaparken, ayaklarınız, bilekleriniz ve kollarınızı risk altında bırakacak zorlamalarda bulunmayın. “Satürn” ve “Venüs” geri giderken; size gerilimli ve karamsar saatler yaşatabilir. Bazı geleneksel kalıplarınızı fazla abartabilir ve kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza yönelecek ve kendi sorunlarınızla baş başa kalmak isteyeceksiniz. Kendinize olabildiğince iyi bakmalısınız. Uyku ve beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz. Hormonal rahatsızlıklar ve ayaklarınızla ilgili problemler ortaya çıkarsa hemen doktorunuz başvurmalısınız. Ormanlık ve yeşillik yerlere yürüyüşler yapmalısınız.


Filiz Özkol : Terazi Burcu Haziran 2012

Gezegenlerinizin çoğu, tepe evinizde toplanmış durumdalar. Mesleki konumlarınız ve iş başarılarınız gündeme gelecek, kişisel ilişkilerinizden kopmayacaksınız fakat çok fazla yoğunluk yaşamayacaksınız. 4 Haziran’da iletişim evinizde Ay Tutulması ile birlikte birçok olumlu pozisyon sizi bekliyor. Karşılaşacağınız engellerle mücadele edecek güçtesiniz. Kendinize ait doğrularınızdan emin olmak için; çevrenizi sınamak isteyecek, kendinizi çok daha enerjik ve cesaretli hissedeceksiniz. Başlayacağınız yeni yaşam kesitlerinde kendi inisiyatifinizi kullanacak ve şartlarınızı kendiniz belirleyeceksiniz.


12 Haziran’da “Jüpiter” İkizler burcuna geçiyor ve 1 yıllık yolculuğuna başlıyor. Telaşlı, aktif ve heyecanlı bir aya giriyorsunuz. Hedefleriniz doğrultusunda bilinçli hareket etmenin vereceği avantajlı günler sizi bekliyor.7 Haziran’a kadar “Merkür” 9. Evde ilerlemesinin vereceği etkiyle, yolculuklarda bazı sorunları ortaya çıkarabilir. Yönetici pozisyonunda iseniz, çevrenizi yeniden koordine edecek gerekli titizliği işinize başarılı bir şekilde yansıtacaksınız. Tüm bunlara rağmen, içinizdeki huzursuzluğu yenmek için çaba sarf etmeniz gerekebilir. Paneller ve konferanslara katılabilirsiniz.

Konuşmacı olarak kendinizi ve fikirlerinizi rahatça tanıtabilecek, entelektüel konularda başarılı bir iletişim sergileyeceksiniz. 26 Haziran’a kadar “Venüs” geri hareketine devam edeceğine göre, Duygusal değişimlere ve dalgalanmalara dikkat etmek gerekir. Bazılarınızın cinsel içgüdüleri artarken, kısa süreli cinsel maceralar yaşayabilirler. İlişkilerinizde daha somut bir kavram arayacaksınız. Hedeflerinizde mantığı ön plana alarak, kontrolünüzü kaybetmeyin. Bugünlerde sağduyuyu ve sakinliği elden bırakmayın. Bu şekilde davrandığınızda ortaya çıkacak zor pozisyonlardan başarı ile çıkacaksınız.

Daha dayanıklı ve çalışkan bir performans sergilemenize rağmen, duygularınızı ifade etmekte zorlanacaksınız. Bu ay, iskelet sisteminizi, dişlerinizi, kol ve bacaklarınızı, mafsallarınızı korumalısınız.İkinci yönetici sağlık gezegeniniz “Jüpiter” size olumlu enerjilerini göndermeye devam etmesine rağmen, karaciğerinizi yoracak besinlerden her zaman uzak durmalısınız. Alkol ve sigara tüketimi asgariye indirmeli ve cinsel organlarınızın hassas olduğunu unutmamalısınız. Venüs geri gidiyor ve sağlık konusunu kapsamına alıyor. Rejim ve diyet yapıyorsanız; değişiklik yapmaktan kesinlikle kaçının. Bağırsaklarınızı korumalı ve lifli yiyeceklere ağırlık vermelisiniz.


Filiz Özkol : Akrep Burcu Haziran 2012

“Satürn ve Venüs” geri hareketini yapıyor. Yatırım, finans, yollar, seyahatler ve kariyerinizle ilgili yoğun anlar içinde bulunacak, ailevi ve kişisel sorunlarınızla çok fazla ilgilenemeyeceksiniz. Bu ay, ağır etkili ve uzun transitleriniz geri hareketini yapmaya devam ederken; aile, sosyal yaşantı ve kişisel maddi evinizle ilgili konular geri plana atılacak, daha çok toplumsal ve yüksek hedefleriniz dahilinde hareket etmek isteyeceksiniz. İlişkiler konusunda istediğiniz rahat şartlar sizin için çok önemli olacak. Uyumlu ve yapıcı düşüncelerinizle birlikte, kendinize her zamankinden daha fazla güveneceksiniz. Bu dönemde karşı cins üzerinde çekiciliğinizi kullanacaksınız.
Kuracağınız beraberliklerde karlı çıkacak, ortaklıklar konusunda şanslı olacaksınız. Aynı fikirlere sahip olduğunuz ve size finans desteği sağlayacak. 4 Haziran’da Ay Tutulması’ nın etkisiyle; beklenti içinde olduğunuz maddi konular çevrenizin yardımlarıyla sizin lehinize dönecek. Bu anlamda, işbirlikleri sizin için önem kazanacak. İş yatırımları konusunda hızlı hareket edeceğiniz bir ay olacak. Gizli düşmanlıklar söz konusu. Birlikte iş yaptığınız kişilerle uyumlu bir beraberliği arzu ediyor olmanıza rağmen gelişmelerin sizin çabalarınıza bağlı olmadığını görmek canınızın sıkılmasına neden olabilir. “Satürn” geri hareketine devam etmektedir. Eski işyerinizden gelebilecek tekliflere de hazır olun. Kariyerinizi destekleyici işler yapmak isterken, planlarınızı uyumlu ve dengeli bir şekilde ayarlamalısınız. İş konusunda yardım alacağınız kişilerin sizden çok farklı olması hayranlık duygularınızın ortaya çıkmasına neden olacak. Meraklı yönleriniz daha da belirgin bir hal alacak ve idealleriniz için savaş vereceksiniz. Öğrenme merakınız artarken, şimdiye kadar denemediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz.

Güç ve aşk unsurunu birlikte yaşamak isteyeceksiniz. Sosyal aktivitelerde bireylerin davranışlarını analizci bir gözle izlemeniz nedeniyle, çelişkili bir izlenimci tavır içinde olabilirsiniz. Bu tür bir ruh durumu şansın yanında problemleri de beraberinde getirebilir. Önemli olan isteklerinizi doğru bir şekilde ayarlamanızdır. Bulunduğunuz alanlarda kendinizi ifade edebilecek konuşmalar yapacak ve birçok dostluk kuracaksınız. Ortaklıklar konusunda aşk ve iş ilişkilerini birleştireceksiniz. Aşkla ilgili düşüncelerinizi abartacaksınız. Duygularınızı ve hırslarınızı içsel olarak büyütüyorsunuz. Enerjinizi büyük hedeflere odaklarken, bazılarınız büyük karmaşalar yaşayacak. Sorumluluk duygunuz artacak ve düzenli hareket etmeyi yeğleyeceksiniz.Yakın dostlarınızla aranızda duygusal bağlarınız güçlenecek. Bu dönem uzun süredir ihtiyacınız olan aşk size sunulacaktır.

Aşk yaşıyorsanız, romantizm dolu günler sizi bekliyor. Tutkular, duygular ve ilginç fanteziler ortaya çıkacak. Geri giden “Venüs” eski aşkları da beraberinde getirecektir. 4 Haziran’daki Ay Tutulması, bazı duyguları açığa çıkartıyor. Duygusal anlamda geçmişten kalan sorunları bir kenara bırakma zamanı geldi. Bu nedenle oluşan gerilimleri ve stresleri de kaldırıp bir kenara koymalısınız. Yarım kalan fiziksel tedavileriniz varsa, onları ihmal etmeyerek tamamlayın. Ağır kaldırmamalı ve iskelet sisteminizi zorlayacak hareketlerden sakınmalısınız. Düzenli spor yapın, uykunuza dikkat edin ve dinlenmeye özen gösterin. Çalışma yaşamınızda vücudunuza aşırı yüklenmemelisiniz. Ayaklarınızı üşütmemelisiniz. Ağır yiyeceklerden uzak kalmalı ve kalori dengenizi korumalısınız.Ani hareketler size zarar verebilir, bacak kaslarına kramp girebilir. Spor yaparken baldırlarınızı zorlamamalısınız.


Filiz Özkol : Yay Burcu Haziran 2012

Uzun transitlerinizin çoğu geri hareketini yapmaya devam ederken, 26 Haziran’da Venüs geri hareketine devam edecek. Yakın ilişkiler, aile çevresi ve kişisel sorunlarınız geri planda kalacak. Kendinizle ilgili değişim yaşayacak, ortaklıklar, yollar, güncel uğraşılarınız ve karşıt finans evinizin çevresel faktörleri önem kazanacak. İlişkilerinizde inatla kendi düşünceleriniz savunurken, güçlü kişilerle işbirliği içinde ideallerinizi gerçekleştirmeyi amaçlayacaksınız.12 Haziran’da Jüpiter Karşıt burcunuz İkizler’e geçiyor. Evlilik, ilişkiler, ortaklıklar konusunda şanslı ve bol fırsatların oluşacağı bir yılın içine giriyorsunuz.
Bolluk ve bereket üzerinizde olacak. Kariyer evinizde Satürn geri giderken, ideallerinizi gerçekleştirmek, kariyerinizle ve mesleki yaşantınızla ilgili maddi gelirlerinizi arttırmak, güçlü pozisyonlarda olmak gibi istekleriniz ön planda olacak. Kendiniz için çaba sarf ediyorsunuz. Sosyal yapınızı inatçı tavırlarınızla harmanlayarak yaşantınızı istediğiniz gibi şekillendireceksiniz. Satürn size gerilimli ve karamsar saatler yaşatabilir. Kendi istekleriniz doğrultusunda iç huzuru bulacağınızı zannederek, inatçı bir tavır sergileyeceksiniz. Yanlış bir konu üzerinde yoğunlaşabilirsiniz.

Dikkatli olun. Enerjinizin sizi sıkmasına izin vermemelisiniz. Uzak yollarla ilgili yıllardır beklediğiniz bir idealiniz olabilir. İnatla koşullarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz fakat, her şeyi bir anda çözümleyemeyeceğinizi bilmelisiniz. Satürn, bu konuda sizin eksik kalan düşünsel eğitiminizi tamamlamanıza yardım edecektir. Eğer yarım kalmış bir öğrencilik yaşantınız varsa, kendinizi yetiştirme imkanı bulacaksınız. Uzun yıllardır yapmak istediğiniz bir çok projeniz vardı ve siz bazı ideallerinizi askıya almıştınız. Belki, yurt dışı ile ilgili geliştirdiğiniz projelerinizi yaşama geçirebilirsiniz. Gelir kaynaklarınıza ilişkin olumlu değişimler olacak ve sizi güçlendirecek. Geçmiş yıllarınızın deneyimine dayanan konularda atılım yapacaksınız.

Ay’ın ilk haftasında eski bir olayın yeniden karşınıza çıkması durumunda aklınız karıştırabilir. Venüs, size bu konuda destek verirken, uyumlu ve güzel bir performans sağlayacak ve geçmiş ilişkilerindeki problemleri düzeltebilirsiniz.. Ortaklarınızda ve eş arayışınızda güven önemli bir parametre olacak. Değişik fikirler, sosyal yaşamdaki aktiviteleriniz üzerinde olumlu motivasyonlara neden olacak. Paylaşıma çok önem verdiğiniz için, fedakarlığınızı üst sınırlarda kullanacak ve dostlarınıza gereğinden fazla ilgi göstereceksiniz. Yanınızda çalışan kişilerin size karşı tavırları olağandan daha fazla sevecen bir tarzda olacaktır. 4 Haziran da 1. evde gerçekleşecek olan “dolunay”, kişisel görüşlerinizin ve duygularınızın olumlu katkılarına neden olacak. Fakat bu arada kendinizle ilgili olayları abartacağınızı da gösteriyor. Derin düşünceler ve duygular içinde olacaksınız. Duygularınızı gözden geçirebilirsiniz..

Aşk ile arkadaşlıkları birbirine karıştırmamaya gayret edin. Bir arkadaşınıza bu dönemde aşık olma olasılığınız çok yüksek. Yaşınızdan büyük olan bir kişi size aşık olabilir. Özellikle doğru iş konumunuzda aktiviteler beraberinde duygusal konuları da, getirecek. Diğer bir olasılık ise, hiç umulmadık bir şekilde bir arkadaşınıza tutkuyla bağlanabilirsiniz. Sürpriz bir tanışma yapacak fakat bu arkadaş çevrenizde tepkilere neden olacaktır. Eskimiş şartlar sizi olumsuz etkileyebilir. Size uygun olmayan bazı alışkanlıklarınızı değiştirmek isteyebilir ve paralelde kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Kendinizi fiziksel ve ruhsal anlamda güçlü hissedeceksiniz. Eğer geçmiş yıllarda, herhangi bir rahatsızlık geçirdiyseniz, bu günlerde bir iyileşme olacaktır. Böbreklerinizin sağlığını ön plana almalı ve bol bol su içmelisiniz. Kişisel hırslarınızı gemlemeli ve sosyal eğlencelere zaman ayırmalısınız.

Bu arada metabolizma ile ilgili sorunlar yaşamak istemiyorsanız, troidlerinizi kontrol ettirmelisiniz.1-26 Haziran arasında eski sağlık sorunlarınızı ile ilgili sorunlar yaşamak istemiyorsanız, troidlerinizi kontrol ettirmelisiniz. Kol ve bacaklarınızla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Spor yaparken dikkatli olun ve aceleci olmayın. Yakın bir arkadaşınızın rahatsızlığı gündeme gelebilir ve onunla ilgilenebilirsiniz.


Filiz Özkol : Oğlak Burcu Haziran 2012

Kişisel yaşantınızda, kendi benliğinizden daha çok çevre faktörlerin size sunduğu belirleyici durumlar etkili olacak. Uzun transitlerinizden Jüpiter, Plüton ve Neptün geri hareketine devam ediyor. 4 Haziran’da Yay burcunda ay tutulması gerçekleşecek. Kişisel ve yönetici gezegeniniz Satürn; 8. Evde geri giderken (ruhsal dönüşümler ve yeniden yaşam evi) bulunarak, değer yargılarınızın güçlenmesine neden oluyor. Mars; 8. evden Güneş’e destek verecek. Başarılarınızı ve maddi sorumluluklarınızı kendiniz belirlemek istemenize rağmen, birlikte çalıştığınız kişilerle kuracağınız dostluklar sizin için önemli olacaktır. Ailenizin fikirlerine de önem vererek, çevre ilişkilerinizi doğru kullanacaksınız..
Hırslarınız konusunda engel tanımayarak, gizli projeler içinde olacaksınız. Bu konuda planlarınıza yardımcı olacak kişileri seçmek istiyorsunuz. Yatırımlarınızı gizli tutabilirsiniz. Ay sonuna gizemliliği bırakacak ve doğru yatırımlarınız konusunda daha dışa dönük çalışmalar içinde olacaksınız. Beklentilerinize ay sonunda cevap bulacaksınız. Eşleriniz ve karşıt finans çalışması içinde olacağınız kişilerle istediğiniz karşılıklı diyaloglara girebileceksiniz. Güneş; size güç ve sabır verecek. Birlikte çalıştığınız kişileri sınayacak ve disiplinli çalışmalar sağlamak adına motive edeceksiniz.

Güçlü beraberlikler kuracaksınız. Her şeyin en mükemmelini yapmak istiyorsunuz. Bu özelliğiniz bazılarınız için olumsuz bir tablo gibi algılanabilir fakat siz kendi doğrularınıza o kadar inanan bir kişisiniz ki, bazı çevre unsurlardan tepki alabilirsiniz. Hiçbir şeye aldırmaz görünecek ve bildiklerinizden ödün vermeyeceksiniz. Merkür; ay boyunca 7. evde (aşk, evlilik ve sosyal aktiviteler evi) yer alacak. Birlikte çalıştığınız kişilerle ortak fikirler üreteceksiniz. Akıllı insanlarla konuşmayı seviyorsunuz. Onların değişik fikirlerinden siz de etkileneceksiniz..

Karşınızdaki kişinin duygularını çok çabuk hissedebiliyor ve empati yeteneğinizle onları idare edebiliyorsunuz. Ortaklarınız ve partnerinizle aranızda anlaşmazlıklar çıkarken, beklentilerinizde yavaşlamalar ve gecikmeler olabilir. Bunlara kafanızı fazla takmayarak, daha önce üzerinde yoğunlaştığınız ve karar verdiğiniz konuları bir an önce bitirmeye çalışın. Eğer ciddi bir ilişkiyi düşünmüyorsanız, hoş ve güzel günler geçirebileceğiniz ortamların gündeme gelmesi sizi mutlu edecek. Babanızın ve ailenin yaşlı büyüklerinin destekleyeceği bir işte başarılı olacaksınız. Manevi hazlar sağlayacağınız işler yapacak ve zevk alacaksınız. Fakat tüm bunları yaparken, maddi konularda tatmin sağlamanız şart.

Olaylara sadece duygusal açıdan yaklaşmayacaksınız. Venüs geri giderken eski sorunlar yeniden ortaya çıkar. Özgüveninizin zayıf olacağı bir dönem. Aile içi ilişkilerde sert iletişim olacak. Kişisel bağımsızlığınız için geleneksel yapınızı bozabilirsiniz. Sağlık konusunda önemli bir durum olmamasına rağmen, dikkatli olmanız gereken konuların başında akciğerler ve cilt geliyor. Kalbinizi kontrolden geçirmeli ve fazla enerjik olmanız gereken yerlerde biraz daha kontrollü davranmalısınız. Ani hareketler zarar verebilir. Bu arada cildinizi korumalısınız. Tansiyonu olanlar da, çok sıcak ortamlarda bulunmamalılar.


Filiz Özkol : Kova Burcu Haziran 2012

İş hayatınız, aile ilişkileriniz, evlilik ve ortaklıklarla ilgili olaylar paralel bir şekilde yaşamınızda yer alacak. Yoğun bir ay sizi bekliyor. Bu ay gezgenler ufuk çizgisin altında toplanıyorlar. Satürn kariyer evinizde geri gidiyor. 4 Haziran’ da Yay’da ay tutulması yaşayacaksınız. Yeni tanıştığınız kişilerden bir anda soğuyabilirsiniz. Rutin günlük işlerinizle, sosyal ilişkilerinizi bir arada götürmek istemeniz sizi yorabilir fakat siz bu yoğunlukta mutlu olacaksınız. Çünkü, özgürlüğünüzü ifade eden işleri seviyorsunuz.
Ailenizin kadınlarıyla ortak çalışmalar içinde olacak ve birlikte seyahat etmenin planlarını yapacaksınız. Evinizi ve bulunduğunuz alanı güzelleştirmeye çalışacaksınız. Bahçe ile uğraşabilirsiniz. Yeni bir balkon köşesi ve göz zevkinizi okşayan bir değişim sizi bekliyor. Bu çalışmaları hobi niteliğinde yaptığınız için oldukça zevk alacaksınız. Bu ay, çok fazla çalışacak ve çevrenize örnek olacaksınız. Güçlü kadrolarla çalışarak, bir çok ortak çalışmanın altına imza atacaksınız. Bu dönemde çok çalışmaktan yorgun düşebilir ve sinir sisteminizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Uzun süredir size destek olan ve yanınızda çalışan biri ile daha kişisel ortaklıklar kurabilirsiniz. Ay boyunca uzun transitlerinizin geri gittiğini göz ardı etmeyin ve yavaşlayan konuların hayatınızda bazı şeyler için verilen fırsatların tekrarı olduğunu unutmayın.

Özellikle, ilişkileriniz konusunda dikkatli olmalısınız. Ay boyunca uzun transitlerinizin geri gittiğini göz ardı etmeyin ve yavaşlayan konuların hayatınızda bazı şeyler için verilen fırsatların tekrarı olduğunu unutmayın. Birlikte iş yaptığınız kişiler, işlerinizi yavaşlatmak için her türlü sorunları yaşatabilirler. Özellikle, ilişkileriniz konusunda dikkatli olmalısınız. Aşk hayatınızın oldukça renkli aylarından birini yaşıyorsunuz. Ay boyunca Venüs geri hareketini yapacak. Sosyal ortamlarda daha çok bulunacağınız için,seçim şartlarınız güçleşecek. Bu Ay duygularınızı gözden geçirebilirsiniz.. Aşk ile arkadaşlıkları birbirine karıştırmamaya gayret edin. Bir arkadaşınıza bu dönemde aşık olma olasılığınız çok yüksek.

Özellikle ay ortasında iş konumunuzda aktiviteler beraberinde duygusal konuları da, beraberinde getirecek. Diğer bir olasılık ise, hiç umulmadık bir şekilde bir arkadaşınıza tutkuyla bağlanabilirsiniz. Sürpriz bir tanışma yapacak fakat bu arkadaş çevrenizde tepkilere neden olacaktır. 27 Haziran’a kadar Venüs geri gideceği için, katıldığınız sosyal ortamlarda eski dostlarla ve geçmiş aşklarınızla karşılaşma olasılığınız çok yüksek olacak. Süregelen bir beraberliğiniz varsa, onunla birlikte beraberliğinizi güçlendiren anlar olacak. Eski bir aşkın karşınıza çıkması ve pişmanlıklarını söyleme olasılığı yüksek. Sizinde ilginizi çeken farklı bir olacaktır. Evlilik teklifinde bulunacağınız kişi ile romantik günler sizi bekliyor.

Fakat, aksi bir durum olarak red cevabı da alabilirsiniz. Bu ay sağlık evinizdeki Neptün sizi olumlu etkilemesine rağmen zehirlenmelere ve bozuk gıda alımına dikkat etmelisiniz. İlaçlar ve uyuşturucular sorunlara neden olacaktır. Alkol alımına dikkat etmelisiniz. Uykusuz kalmamalı ve sizi depresif yapacak olaylara karşı temkinli olmalısınız. Kısa yürüyüşler, meditasyon, yoga ve dansla ilgilenmelisiniz. Korkularınızdan ve endişelerinizden kurtulmak için güzel bir ay.


Filiz Özkol : Balik Burcu Haziran 2012

Genel olarak, kariyerinizle ilgili konuları askıya alarak; iletişim çerçevesinde yakın komşular, kardeşler aile ve yuva gibi kavramlar önem kazanacak.4 Haziran’da Kariyer evinizde gerçekleşecek olan Ay tutulması; İş konusunda titiz davranarak, taviz vermeyecek, düşüncelerinizde sabit davranacaksınız. Eğer yaşınız fazlaysa, inatçı bir aile büyüğü olarak tepki alabilirsiniz. Eğer genç bir kuşaksanız, babanız veya bir aile büyüğünüzle görüş ve kuşak ayrılığı yaşayabilirsiniz. Çalışma yaşantınızla ilgili olumlu değişimler içinde olacaksınız. Sessizce işinizi yapmaktan hoşlandığınız için, bu dönemde rahatsız edilmek istemeyebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizden emin tavırlar içindesiniz ve çevrenize hakim durumdasınız. Israrcı tavrınız sizi olumsuz gibi gösterse de, ele aldığınız konuları başarılı bir şekilde götüreceksiniz.
Girdiğiniz topluluklarda güzel konuşmalarınızla ve kendinizden emin tavırlarınızla dikkat çekeceksiniz. İş yemekleri ve kariyerinizi destekleyici toplantılarda bulunacaksınız. Buralarda karşılaşacağınız kişilere dikkat etmelisiniz. Daha sonra birlikte çalışmanız için tekliflere bulunacaklardır. Yaşlı ve gençlerin bir arada olduğu topluluklarda, her kesimden arkadaşlarınız olacaktır. Panellerin ve konferansların olduğu kitleler sizi bekliyor. Konuşmacı veya dinleyici olarak katılsanız da, yaşam kalitenizde belli bir yükselme görülecektir. Ay boyunca Venüs, Jüpiter ,Merkür Güneş’le iletişim içinde olacaklar. İş çevrenizde başlayan dostluklar ve aşklar daha da pekişecek. Fiziksel, mantıksal, ve ruhsal açıdan güçlü olmak istediğiniz bu dönemde, bazı sabit düşünceleriniz yüzünden aşırıya kaçabilirsiniz.

Değişim rüzgarları kapınızı çalacak. Bazılarınız birlikte çalıştığı kişilerle sorunlar yaşayacaksınız. Ruhsal anlamda değişime uğrayacaksınız. Yıllardır emek verdiğiniz ve sabırla çalıştığınız konulardan bir anda vazgeçebilirsiniz. Toplumsal ilişkilerinizde başarılı olacak, patronlarınızla diyaloglarınızı geliştireceksiniz. İşveren durumundaysanız; yanınızda çalışanların sosyal ve toplumsal haklarını koruyacaksınız. . Şimdi yapacağınız iş yatırımlarının faydasını ileri günlerde göreceksiniz. Çünkü, kariyeriniz için ileriye yönelik çalışmaların alt yapısını bu çabalarınız oluşturacak. Önemli kararlar arifesinde iseniz, çekinmeden kararlar vereceksiniz. Çalıştığınız kişilerle işbirliğiniz artıyor. Bu ay finans durumuna üçgeninize sahipsiniz. İstediğiniz her türlü hedefe yakın olduğunuzu siz de fark edeceksiniz. İş birliği yapacağınız kişilerden beklediğiniz haberlerin gecikmesi de canınızı sıkabilir. Ani gelişen olaylar karşısında tepkinizi koyacaksınız. Babanızın istekleri ön plana çıkacaktır. Yine bu ay arkadaşlarınızla organize yapacağınız çalışmaların bileşkesinde siz olacaksınız.

İş bağlama konusunda oldukça başarılı bir performans sergileyeceksiniz. Çalıştığınız iş yerinde yönetici pozisyonunda çalışıyorsanız; şirketinize maddi kazanç sağlayacak bir çok anlaşmalara imza atacaksınız. Eğer çalıştığınız iş yerinde memnun olmadığınız durumlar söz konusu ise; değişik iş tekliflerinizi değerlendirebilirsiniz. Bu ay kesici ve yanıcı maddelerden uzak kalmalısınız. Alet kullanıyorsanız, dikkat etmelisiniz. Kemiklerinizle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Ayrıca sakarlıklar ve kazalar söz konusu olacaktır. Ev içinde aile bireyleri ile yaşayacağınız tartışmalar sinir sisteminizi alt üst edebilir. Gergin olabileceğiniz ve aklınızın karışık olabileceği ihtimalini göz önüne alarak tüm işlerinizde sağduyulu olmalısınız. Alacağınız radikal kararların size vereceği sıkıntıların altından kalkmayı başarmalısınız.

Hem para harcamayı seviyor bir yandan da yatırımlarınızı yönlendirmek ve paranızı çoğaltmak için çalışmak istiyorsunuz. Kazancınız bir güzellik sektörüyle ilgili olabilir, sanat ve kadın güzelliğini vurgulayan işlerden para kazanabilirsiniz. Yakın çevrenizle ortak işler yapabilirsiniz. (Örneğin, kız kardeşlerle ortak bir çalışma platformu gibi) Ay boyunca yakın aile ilişkileri ve ziyaretleri gündemde olacak. Uzak yollardan misafirleriniz gelecektir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2012, burÇ, filiz, haziran, özkol


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Filiz Özkol 2012 Mart Burç Yorumları N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 07 Mart 2012 16:38
Filiz Özkol 2012 Şubat Burç Yorumları N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 05 Şubat 2012 00:40
Filiz Özkol 2012 Ocak Burç Yorumları N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 10 Ocak 2012 11:44