![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimiçi ~ Bizimkiler.Net~ ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Çinekop Buğulama Çinekop Buğulama için Malzemeler 7 adet çinekop 1 adet soğan 1 adet havuç 1 adet patates 3 diş sarımsak 3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tuz Karabiber 1 adet limon Çinekop Buğulama Nasıl Yapılır Bir fırın tepsisine yağlı kağıt serilir. Soğan, havuç ve patates halka halka doğranır. Tepsiye havuç, patates ve soğan dizilir. Üzerine balıklar dizilir ve dilimlenmiş limon aralarına koyulur. Sarımsak ezilir. Zeytinyağı içerisine sarımsak, tuz, karabiber koyularak iyice çırpılır ve balıkların üzerinden gezdirilir. Fırın tepsisinin üzeri bir yüzü yağlı kağıt bir yüzü alüminyum folyo ile kapatılır. 190 derecede 25 dakika pişirilir. Afiyet olsun. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. aLinti
__________________ Kulun Adaleti Şaşar Ama ALLAH´in Adaleti Şaşmaz.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Amasra Usulü Çinekop Tarifi Yapılışı | PySSyCaT | Deniz Ürünleri | 0 | 24 Ocak 2015 20:27 |
Çinekop Izgara Tarifi | Burce | Deniz Ürünleri | 0 | 27 Mayıs 2012 23:59 |
Sodalı Çinekop | Liaaa | Deniz Ürünleri | 0 | 20 Şubat 2012 13:39 |
Çinekop Pilaki | Sevda | Deniz Ürünleri | 0 | 22 Eylül 2011 16:46 |