IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Şubat 2010, 04:47   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Magazin turu (15.02.2010)





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


CHP'li vekile popçu damat CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen'in kızı, popçu Gökhan Özen'le sevgililer gününde nişanlandı. CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen'in kızı Selen Sevigen ile şarkıcı Gökhan Özen Sevgililer Günü'nde evlilik yolunda ilk adımı atıyor. Yaklaşık 9 aydır birlikte olan çift, Four Season Hotel'de düzenlenen törenle nişan yüzüğünü taktı. Nişan törenine genç çiftin aileleri ile birlikte yakın dostları katıldı.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



İşte Behlül'ün yeni arabası Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz akşam yeni aldığı lüks aracıyla İstanbul gecelerindeydi.

Son dönemin popüler oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz akşam Beyoğlu'nda yeni aracıyla görüntülendi. Ayakligazete.com'un haberine göre, daha önce siyah renk bir Audi S5 model araba kullanan Kıvanç Tatlıtuğ, yeni bir araba aldı. Tatlıtuğ'un son model lüks aracının markası Infiniti FX35. Yakışıklı oyuncunun plakasında ise isminin sessiz harfleriyle uyumlu olarak "KVC" harfleri yer alıyor.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Tamirci çırağı Atiye

Yaptığı sahne şovları ile Türk Pop Müziğinin en genç ve başarılı temsilcilerinden Atiye, yeni albümünün dördüncü video klibini en çok dikkat çeken şarkılarından birisi olan ve rock müziğin en önde gelen isimlerinden Teoman ile düet yaptığı “Kal” adlı şarkıya çekti.

Sözleri Murat Çekem, müziği ise Murat Çekem ve İskender Paydaş imzalı “Kal”ın video klibi, high defination tekniği ile Gürcan Keltek yönetmenliğinde çekildi. Yaklaşık bir hafta süren çekimler, oto tamirhanesi ve spor salonu gibi mekanlarda gerçekleştirildi. Klipte Atiye ve Teoman’a, Türk Milli kickbox, boks, aikido ve tekvando sporcuları ile Atiye’nin hayranları eşlik etti.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Yeni dizisi belli oldu Kapalıçarşı dizisindeki rolü sona eren Nejat İşler'in yeni dizisi belli oldu.
Milliyet gazetesinin haberine göre İşler, "Beni bundan sonra daha az göreceksiniz" demesinin üzerinden bir ay geçmeden, 'Parmaklıklar Ardında' dizisinde rol alacak.
Oyuncu, diziyi çalışma koşullarında kolaylık sağlanacağı için kabul etti. 'Mustafa Hakkında Her şey' ve 'Bıçak Sırtı'ndaki rol arkadaşı Fikret Kuşkan'la oynayacak olan İşler, önümüzdeki hafta çekimler için Sinop'a gidecek.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Şahan Gökbkar'ın büyük terbiyesizliği Şahan Gökbakar, ilk iki filmiyle gişe rekorları kıran Recep İvedik tiplemesinin epey bir etkisinde kalmış gibi...
Geçtiğimiz günlerde, yaşadığı lüks villasında komşularını bezdirdiği haberleriyle medyada yer alan oyuncu, bu kez de 3. filminin galasında yaptığı terbiyesizlikle dikkat çekti. Gökbakar, kendisine "Bir daha gala yapmamanızı rica ediyoruz, burası izdihamdan yıkılıyor" diyen bir bayan muhabire "Sana özel gösterim yapacağım; ama film değil sana başka bir şey göstereceğim. Sana özel" şeklinde yanıt verdi.
Şahan Gökbakar'ın bu terbiyesizliği başta çiçeği burnunda sevgilisi Merve Sevi olmak üzere herkesi kahkahalara boğdu.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Asena neden ağladı


Hayvan sevgisiyle bilinen çiçeği burnunda şarkıcı Asena, İstanbul Dolphinarium Yunus Gösteri Merkezi’nde yunuslarla yüzdü. Asena, fok balıklarının ve yunusların gösterileri sırasında ise göz yaşlarını tutamadı. Ayakligazete.com’a konuşan Asena, “Onları seyrederken insanoğlunun onlara yaptıkları aklıma geldi. Bu yüzden üzüldüm. Atları kamçılanırken göreceğim diye Adalara bile gitmiyorum. Sokağa atılan üç tane yavru köpeği evime aldım. Hayvanları görünce yüreğim acıyor” dedi. Sevimli yunusları seven ve elleriyle besleyen Asena, daha sonra havuza girerek onlarla birlikte yüzdü ve keyifli anlar yaşattı.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





'Kocana sahip çık,öldürecekler'
Kanal D'deki 'Hanımın Çiftliği'nin 'Muzaffer Bey'i (Mehmet Aslantuğ) 26'ncı bölümde diziye veda edecek. Senaryo gereği öldürülecek.


‘Muzaffer Bey’in eşi ‘Güllü’yü canlandıran Özgü Namal, “Ne zaman Adana çarşısında dolaşsam, kadınlar önümü kesiyor. ‘Muzaffer Bey’i evden çıkartma. Çok düşmanı var öldürecekler. Kocana sahip çık” diye uyarıyorlar” diye konuştu.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Cem'den Beren Saat ve Naz Elmas'a taş! Önceki günkü konserde İstanbul Filarmoni Orkestrası’na şeflik yapan Cem Yılmaz, viyolonsel esprisiyle Naz Elmas ve Beren Saat’e gönderme yaptı.

Konserin ikinci bölümünde orkestra şefliğini Gürer Aykal’dan devralan Cem Yılmaz, konseri stand-up şova çevirdi. Esprileri birbiri ardına sıralayan komedyen, dizilerde rol gereği viyolonsel çalan Beren Saat ve Naz Elmas’a da gönderme yap-tı. “Viyolonseli tanıyor musunuz? Dizilerde başrol oyuncusu bacak arasına koyar” sözü herkesi güldürdü.
Cem'in konser kostümüCem Yılmaz, konser akşamı sahneye takım elbiseyle de çıksa, kendi tarzından fazla ödün vermedi ve ceketinin içine giydiği kurukafa desenli siyah tişörtüyle dikkat çekti.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





"Fiziki yaşım 22, beyin yaşım 62" Manken Tuğba Özay, Armoni adlı albümünü kendisi için düzenlenen sürpriz doğum günü partisinde tanıttı. Şarkılarını playback okuyarak seslendiren Özay’a iki dansöz eşlik etti.


Hayli neşeli olduğu gözlenen ünlü model, dansözlere para yapıştırmayı da ihmal etmedi. Tanıtım sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özay, yaşının sorulması üzerine, “Fiziki yaşım 22, beyin yaşım 62, gerçek yaşım ise 30 oldu” dedi. Podyumu bıraktığını açıklayan Özay, artık sadece sanatçı olarak anılmayı istediğini, kendisine pop müziğin divaları Sezen Aksu ve Ajda Pekkan’ı örnek aldığını söyledi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Altınları zor taşıdı

Berdan Mardini, Fransa’daki bir düğünde tanıştığı Fatoş Yelliler ile önceki gün Polat Otel’de düzenlenen bir törenle evlendi.
Cömert davetlilerin taktığı altınlar, gecenin sonunda geline zor anlar yaşattı. İbrahim Tatlıses, Alişan, Ceylan, Talip Öztürk ve Hakan şükür gibi birçok ünlü simanın katıldığı düğünde, takıların ağırlığı yüzünden ayakta durmakta güçlük çeken Yelliler’e iki kişi eşlik etti.
En az 3 en fazla 5
Eşi Fatoş Hanım'la Paris'te sahne aldığı bir düğünde tanıştığını anlatan Berdan Mardini, "Onu orada gördüm ve hemen anneme babama 'İsteyin' dedim. Flört etmedik, ben evliliği çok ciddiye alan bir insanım. O yüzden hemen çocuk sahibi olmak için evlendim. Nikahı ise Paris'te kıyacağız. En az 3 en fazla 5 çocuk istiyoruz" diye konuştu.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
15022010, magazin, turu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Magazin Turu "24 Ocak 2010" Lucifer Haber Arşivi 0 24 Ocak 2010 21:33
Magazin turu (18.01.2010) Lucifer Haber Arşivi 0 18 Ocak 2010 05:11
Magazin Turu... Lucifer Haber Arşivi 1 17 Ocak 2010 16:40
Magazin Turu.. Lucifer Haber Arşivi 0 15 Ocak 2010 14:01
Magazin turu.. Lucifer Haber Arşivi 0 13 Ocak 2010 22:19