IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  Mobil Sohbet, Sohbet ve Sohbet Odaları




Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Kasım 2012, 19:58   #1
Zen
Guest
Zen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Frambuaz Reçeli


-- Sponsor Baglantı --


500 gr. frambuaz
300 gr. toz şeker
Yarım[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yapılışı:
Frambuazı, şekeri ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyunu bir tencereye koyup yavaşça karıştırın. Karışımı, orta ateşte pişirip bir taşım kaynatın. Bir kevgir yardımıyla yüzeye çıkan köpükleri alın.
Kaynattıktan sonra 10 dakika daha, zaman zaman tahta bir kaşıkla karıştırarak yüksek ateşte kaynatmaya devam edin. Köpüklenme olmaya devam ederse, köpükleri alın. Kavanozları ve kapaklarını 10 dakika boyunca 100 derece fırında ya da 5 dakika kaynar suya koyarak sterilize edin. Sıcak reçeli, kavanozlara boşaltın ve 24
saat boyunca kapalı kavanozları ters olarak bekletin.
500 gr. frambuaz
300 gr. toz şeker
Yarım[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yapılışı:
Frambuazı, şekeri ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyunu bir tencereye koyup yavaşça karıştırın. Karışımı, orta ateşte pişirip bir taşım kaynatın. Bir kevgir yardımıyla yüzeye çıkan köpükleri alın.
Kaynattıktan sonra 10 dakika daha, zaman zaman tahta bir kaşıkla karıştırarak yüksek ateşte kaynatmaya devam edin. Köpüklenme olmaya devam ederse, köpükleri alın. Kavanozları ve kapaklarını 10 dakika boyunca 100 derece fırında ya da 5 dakika kaynar suya koyarak sterilize edin. Sıcak reçeli, kavanozlara boşaltın ve 24
saat boyunca kapalı kavanozları ters olarak bekletin.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
radyo44.com.tr
Cevapla

Etiketler
frambuaz, reçeli

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kayısı Reçeli Zen Reçel Tarifleri 1 18 Mayıs 2013 23:32
Gül Reçeli N999 Reçel Tarifleri 1 18 Mayıs 2013 23:15
Şeftali Reçeli Zen Reçel Tarifleri 0 03 Kasım 2012 19:57
Frambuaz ve çikolatalı tart Feronia Tatlılar 1 16 Ekim 2011 15:38
Frambuaz Şerbeti YapraK İçkiler İçecekler 0 22 Mart 2009 21:50