04 Ocak 2021, 17:05 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Armut reçeli tarifi Ocakta 6+ Kişilik 30-60 dk Yapımı için malzemeler 500 gram armut 2 su bardağı su 1,5 su bardağı toz şeker 1 adet çubuk tarçın 3 adet karanfil Yarım limonun suyu Armut reçeli tarifi Nasıl yapılır? Armutları soyup çekirdeklerini ve çekirdek yuvasını çıkarın. Küp küp doğradığınız armutları tencereye alın. Üzerine şekeri serpin ve suyu ilave edin. Kısık ateşte pişirmeye başladığınız reçele karanfilleri ve tarçın çubuğunu ilave edin. Ara sıra karıştırarak kıvam alana ve rengi değişene kadar reçeli pişirin. Rengi koyulaşan reçelin içinden tarçını ve karanfilleri çıkarıp limon suyunu ilave edin. Oda sıcaklığında soğuttuğunuz reçeli bir kavanoza koyup ağzını sıkıca kapatın. Serin ve güneş almayan bir yerde saklayabilirsiniz. Afiyet olsun…
__________________ Sanalı Bıraktım | |
|
Etiketler |
armut reçeli tarifi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Süt Reçeli Tarifi | Burce | Reçel Tarifleri | 0 | 28 Mart 2016 21:58 |
Dut Reçeli Tarifi | Flora | Reçel Tarifleri | 0 | 17 Nisan 2015 23:32 |
Portakallı Elma-Armut Marmeladı Tarifi | Flora | Reçel Tarifleri | 0 | 17 Nisan 2015 23:29 |
Armut Kurabiye Tarifi | sechkine | Hamur İşleri | 0 | 11 Ağustos 2014 15:40 |
Pekmezli Armut Tatlısı Tarifi | oneofgirl | Tatlılar | 0 | 02 Ağustos 2013 17:51 |