24 Şubat 2012, 21:39 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Falafel Malzemeler:
Hazırlanışı: Haşladığınız nohutları iyice ezdikten sonra ( kızartma için olan sıvıyağı hariç ) tüm malzemeleri ekleyip yumuşak ama sıkı bir karışım elde edin. Karışımı 2,5 cm. çapında toplar haline getirip yuvarlayın ve unlayın. Geniş bir tavada sıvıyağı kızdırın. Hazırladığınız topları tavaya atıp 2-3 dakika açık kahverengi bir renk alana kadar kızartın. Tavadan çıkardığınız nohut toplarını kağıt peçete üstünde süzdürün. Sıcak olarak servis yapın. Afiyet Olsun… | |
|
Etiketler |
falafel |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
| |