IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 11 Mayıs 2014, 04:32   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kazayağı Otu Kavurması (Gazyak)





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Malzemeler

1 bağ kazayağı otu (Gazyak)
1 orta boy soğan
Kişi başı 1 yumurta
Zeytinyağı ve tereyağı
Kırmızı pul biber


Kazayağı Kavurması nasıl yapılır?

Kazayaklarının köklerini kesip bol suyla yıkayın. İri iri doğrayın
Soğanı yemeklik doğrayıp yağda sarartın.
Kazayaklarını ekleyin. Kısık ateşte, otlar yumuşayana kadar pişirin.
Tuzu, ve kırmızıbiberi ekleyip karıştırın
Yumurtaları kırıp hafif karıştırarak pişirin.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
gazyak, kavurması, kazayağı, otu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kazayağı (kenopodyum) Ecrin Alternatif Tıp 0 11 Ağustos 2013 14:10
Rumeli Kavurması N999 Et Yemekleri 0 19 Şubat 2012 23:48
Geleneksel kurban bayramı yemeklerinden olan -Kurban Kavurması- Et Kavurması(Resimli) Sevda Et Yemekleri 0 06 Kasım 2011 11:56
Turşu Kavurması Dilara Sebze Yemekleri 1 01 Mayıs 2010 15:24
Fasulye Kavurması YapraK Yemek Tarifleri 0 02 Şubat 2010 03:23