|
|
| | #1 | |
| Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Peynirli Turşu Kaymak lor ve tulum peyniri karışımıyla turşuları doldurun. Sızma zeytinyağı sıvı yağ ve sirkeli sos da 1 hafta bekletin. Turşu hazırdır. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Alıntı | |
| | |
| Etiketler |
| peynirli turşu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Karışık Turşu | Süslü | Turşular | 2 | 23 Aralık 2021 22:07 |
| Turşu Kavurması | Dilara | Sebze Yemekleri | 1 | 01 Mayıs 2010 15:24 |
| Turşu Yapımı Turşu Tarifleri | YapraK | Turşular | 0 | 28 Eylül 2009 16:53 |
| Turşu mıhlası | YapraK | Turşular | 0 | 28 Eylül 2009 16:48 |
| TurŞu YapıMı | konTes | Turşular | 1 | 13 Mart 2009 02:22 |