IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  odeaweb

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 22 Temmuz 2012, 14:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erzincan (Gendime Pilavı)




Erzincan (Gendime Pilavı)



MALZEMESİ:

1′er su bardağı nohut ve buğday
3 soğan
katıyağ
100 gr kavurma
su
tuz

YAPILIŞI:

Nohutu bir gece öncesinden ıslatın Buğday ve nohutu üzerlerini 2 parmak aşacak kadar su ile bir taşım kaynatın Kısık ateşte 15 dk pişirip suyunu süzdürün Kızgın yağda doğranmış soğanları ve kavurmayı soğanlar pembeleşinceye kadar kavurup buğday ve nohutun üzerine boşaltın 2 bardak su koyup bir taşım kaynatın ve tuzunu ayarlayın Suyunu çekinceye kadar pişirin Tavada biraz yağ kızdırıp pilavın üzerine gezdirin

 
Alıntı ile Cevapla

 

Etiketler
erzincan, gendime, pilavı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tereyağlı erişte pilavı tarifi: Erişte pilavı nasıl yapılır? yaSmin Yemek Tarifleri 6 14 Eylül 2019 17:00
Gendime Çorbası Cappy Çorbalar 0 31 Ocak 2015 13:24
Tas Pilavı Lcia Makarnalar Pilavlar 0 20 Ocak 2015 18:45
Fas Pilavı Elysian Makarnalar Pilavlar 0 25 Nisan 2014 09:56
Gendime çorbası (gümüşhane) Sır Yöresel Yemekler 0 30 Ekim 2010 17:41