IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Eylül 2014, 15:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yengeç Burcu Ekim 2014 Aylık Burç Yorumu




5 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, Ailevi ilişkilerde özellikle nazik, uyumlu ve dengeli bir şekilde hareket etmenin önemi büyük. Çocuklara ait meseleler, aşk hayatınızla ilgili konular, yaşamın tüm güzelliklerine sahip olmak arzusu bir hayli yoğun. Bazıları yeni bir eve taşınabilir, kimileri bir yuva kurabilir, dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Hatta bazı Yengeçler hamile kalabilirler. 7 Ekim tarihinde sosyal yardımlaşmalar, destek çalışmaları, insanları bir araya getiren cömert paylaşımlarda bulunabilirsiniz. 15 Ekim tarihinde hedef olarak belirlediğiniz işleri mutlaka yerine getirmek istersiniz. Hatta bazen bir hayli aceleci davranmanız mümkündür. Etrafınızda bulunan insanlara yardımcı olmaya çalışırsınız. Ancak içiniz pek rahat etmez. Daha fazla çalışmak ve başarılı olmak için koşuşturmak zorunda kalırsınız. 21 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında, çocuk, hamilelik, aşk hayatınız, duygusal konularda derinlikli düşünme zamanıdır. Her şeyi sürekli kurcalayabilir, bir türlü tatmin olmazsınız. Hislerinizi açıklamaktan çekinirsiniz. Ancak bir hayli tutkulu olduğunuz için, hiçbir konuda kaybetmek istemezsiniz.


AŞK VE İLİŞKİLER
22 Eylül saat 23:44-23 Ekim saat 09:10 tarihleri arasında Terazi burcunda seyrini sürdürecek Güneş döneminde başta ailevi ilişkilerin ve maddi konuların önemi olduğu gibi, aşk hayatımız, iş, ilişki meselelerin de bu sene bir hayli önemli olduğunu belirtmek isterim. Astrolojik ifadesi gereği genel olarak bu geçişlerde uyum arzumuz, huzur bulmak, dengeleri yerli yerine oturmuş bir ortamda yaşamamızı sürdürmek, nefes almak isteriz. Problemlerimize çare olur diyerek susmak nasıl yanlışsa, ilişkileri çıkmaza sürüklemek, gerginliklere davetiye çıkarmak da bu etki altında sakıncalı olacaktır. Bu seneki geçişi yöneten Venüsün Akrep burcunda ilerleyişi nedeniyle tabii ki, kazancımız doğrultusunda istediklerimizi yapabilmek pek kolay olmuyor. İsteklerimiz bir hayli çok, ancak şartlarımız gereği bunları elde etmek bir hayli mücadele gerektiriyor. 28 Eylül tarihindeki görünüm, ev hayatı ve maddiyatla alakalı konular üzerindeki sorunlar üzerinde düşünmemizi sağlıyor. Ancak bu sorunlara çareler arayacağız. Fakat şu var ki, bir an önce kendi içimizde huzuru bulmak ve bir temel üzerinde kendimizi yeniden oluşturmak isteyeceğiz. Aşka açığız ancak asıl mesele tutkulu bir aşk ve para. Bu iki olgu bizi bir hayli ateşlendireceğe benziyor.
Ekim ayındaki görünümlere şöyle bir baktığımızda 2 ve 3 Ekim tarihlerindeki etkiler gayet önem arzediyor. 2 Ekimde, özellikle ev içinde ve ilişkinizle ilgili konularda partnerinizin baskın tavırlarına karşılık sizin aradığınız huzuru bulamamanız bir hayli rahatsız edici olabilir. Genel olarak anlaşmazlıkları körükleyici olan bu tarihte üzerinizdeki baskılar nedeniyle dayanmakta, dengeli davranmakta, idare etmekte zorlanabilirsiniz. Bir taraf oldukça dediğim dedik, diğer taraf alttan almaktan yorulmuş bir şekilde olacağından, böyle bir günde size tavsiyem durumları iyice çıkmaza sokmamak, gerginlikten kaçınmaktır. Şu aranızdaki problemleri bilinçli bir şekilde ele almanız şart gözüküyor.
3 Ekim tarihinde iş hayatınızdan ailevi meselelere kadar olan konularda gelişim, değişim ve yenilenme anlamında bir hayli zorlanabiliriz. Bir yandan huzurlu bir yaşam arzulamak diğer taraftan dışarıdaki sorumluluklarla baş etmeye çalışmak kolay olmayabilir. Dikkatli olmakta yarar görüyorum.
Merkür-Akrep burcu geçişi bu sene, 29 Eylül saat 14:38-21 Ekim saat 13:29 tarihleri arasında gerçekleşecektir. (21 Ekim tarihinde Merkür gerileyecek) Yorumunuz, geri hareket dönemine kadar olan süreci kapsamaktadır. Bu geçişte aşk hayatımız başta olmak üzere çocuklarımızla ilgili durumlar, fiziksel ve ruhsal güvenliğimiz, yakın çevremizle ilgili meseleler bir hayli önem taşır. Düşüncelerimizi kimi zaman gizlediğimiz, içten içe muhasebede bulunduğumuz bu dönemde, aşkta duygular bir hayli güçlü ve yoğundur. Birlikte olduğumuz kişiyi ve her bir değerimizi kendi içimizde öylesine sahipleniriz ki, hiçbir problemin bizi ayırmasına veya aramıza mesafe sokmasına izin vermeyiz. Bizim olan bizimle kalmalıdır. Ancak karşı taraf ile bir sorun yaşıyorsak, bu şekilde düşünmenin zararları olabilir. Onun içindir ki, her iki kişinin de, bu ilişkideki sorunları mutlaka gerçekçi bir şekilde ele almaları gerekir. Denetimde bulunmak, her şeyin bizim istediğimiz şekilde olması için ısrar etmek bu süreçte sakıncalıdır.
Merkür sürecinde 6 ve 8 Ekim tarihleri, özellikle önem taşıyor. Bu tarihlerde ciddi anlamda ve sorumluluklar çerçevesinde düşünmeliyiz. Baskılar söz konusu olabilir. Biz de baskıcı davranabiliriz. Oysaki kalıcı değişimler ve düzgün bir ilerleme için, gereksiz meselelerin ayıklanması gerekir. İlişkisi olmayanlar bu süreçte karşılarına çıkacak kişiyi derinlikli bir şekilde gözden geçirmeliler. Hatta bu ilişki hakkında hemen karar vermemek gerekiyor. Merkür ileri-geri hareketini hesaba katarsak neredeyse Aralık ayına kadar bu incelemeler son derece önem taşıyor. Bu dönemde, sözlere dikkat etmek lazım. Bazen elde olmadan dilden dökülenler sonradan pişmanlık yaratabilir. Sorunlarınızı çözmenin yolu, onlara neden olan şartları gözden geçirmekle mümkündür. Bunları tedavi etmek lazım. Yoksa kendi kendimizi üzebiliriz. Çocuk sahibi olma kararı veya çocuğunuzla ilgili konuların gerçekçi bir şekilde ele alınması lazımdır. Bir de bu dönemde dikkat edici bir başka unsur, genelde cinsel eğilimlerin yüksel olması ve bu konularda konuşulması yönündeki tesiridir. Merkür-Akrep burcu geçişinin Ekim ayındaki etkili tarihleri: 2, 6, 7, 8 Ekim


İŞ VE KARİYER
7 Ekim saat 20:54-5 Kasım saat 10:43 tarihleri arasında gerçekleşecek Venüs-Yay burcu seyri, çalışma hayatınızda, eviniz sınırları içinde, sosyal yaşamda kısıtlayan, çoğu zaman cansızlaştıran meseleleri, ilişkileri bu dönemde ele alabilirsiniz. Görevleriniz, sorumluluklar veya bir takım etkenler bizi insanlar üzerinde her zaman baskılayıcıdır. Bu baskıyla mücadele ederek, sağlıklı bir yaşam sürmek lazım. Yoksa sürekli stres hem iş veriminizi düşürür hem de sizi lezzetsiz bir yaşama sürükler. Genel anlamıyla bu dönemde ilişkinizin üzerinizdeki baskılarından kurtulmak için önce kendinize bir bakmalısınız. Fiziksel ve ruhsal sağlığınızı önemsemelisiniz. Sizi kısıtlayan koşulların ne olduğunu siz zaten az çok biliyorsunuz. Onlarla mücadele edebilecek gücü şimdi buluyorsunuz. Pozitif olumlamalar, kısa geziler, arkadaşlarınızla sohbet, bir ilişki yaşamak veya ilişkinizi zevklendirecek bir şeyler uğraşmak için, hayat size bir olanak sunuyor. Evet yine sorumluluklar, zorunluluklar yerine getirilmeli. Fakat dinlenmeyi, rahatlamayı, gevşemeyi de bilmelisiniz. Ev ve aile içinde ilişkileri sürekli didiklememek, biraz oluruna bırakmak için Venüs-Yay bir aşı gibidir. Motivasyon gücünüzü yükseltebilir. Burcunuzla çok uyumlu bir enerji olmasa da, yaydığı rehavet ve iyimserlik size iyi gelebilir. Dönemin astrolojik açıdan nelere işaret olduğunu genelden biraz daha ayrıntıya yönelerek tespit etmek için görünümlere birlikte göz gezdirmemiz faydalı olacaktır.
Venüs-Yay burcu geçişinin Ekim ayındaki etkili görünüm tarihleri: 10, 16, 17 Ekim. 16 Ekim tarihindeki Venüs-Chiron arasındaki mücadeleci görünüm, evimiz içindeki güvenliğimiz, ailevi ilişkilerimiz veya sevdiklerimizi birebir ilgilendiren konularda yaşanması muhtemel sağlık-iş-sorunları konusundaki hassasiyetinizi gösteriyor. Bir şeyler sanki inancımızı sınıyor gibi. Elimizden geldiğince görevlerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. İstiyoruz ki, huzur ve güven içinde yaşamımızı sürdürelim. Hassasız çünkü pürüzleri bazen düzeltmekte zorlanıyoruz. Kimi zaman da ne kadar yalnızlaştığımızı düşünüyoruz. Hissedişlerimiz öylesine yoğun ki, bizi kimsenin ve hiçbir olayın kontrol altına almasını istemiyoruz.


AKREP BURCUNDA GERİ HAREKET ve ETKİLERİ
21 Ekim saat 13:29- 10 Kasım saat 23:12 arasında geçerlidir.
Geri hareketin başlama tarihinin bir hafta öncesi olan 14 Ekim itibariyle burcunuz için aşağıda belirtilen Dikkat edilecek noktalar geçerli olmaya başlar ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası olan 17 Kasım itibariyle yenilikler uygulanabilir. Bunlar Gölgeli günlerdir ve gerileme döneminin etki süresi dahilinde kabul edilir.


Yengeçler için dikkat edilecek noktalar:
Bu dönemde önce aşk hayatınızla ilgili konular üzerinde derinlikli bir şekilde gözden geçirmede bulunmalısınız. Yanlış anlaşılmalara, inatlaşmalara karşı tedbirli olunuz. Eğer aranızda bir sorun varsa, geri hareket boyunca birbirinizle itişmemeye çalışınız. Karşınızdaki kişiyi sizin gibi düşünmesi için zorlamayınız.
Eğer hayatınızda kimse yoksa olur da karşınıza biri çıkarsa, onu gözlemleyiniz. İlişkiden ziyade onu arkadaşça tanıyınız. 17 Kasım sonrası karar verirsiniz. Eğer geri hareketten önce ilişkiniz başladıysa yine aynı şekilde birbirinizi her konuda keşfetmeye çalışınız.
Eğer geri hareketten önce ayrıldıysanız, tekrar bir araya gelebilirsiniz. Ancak oldu bittiye getirmeyin. Neden ayrılmıştınız, sorun neydi, düzelme var mı diye iyice kontrol ediniz. 17 Kasım sonrası duruma göre devam edebilir veya bitirebilirsiniz.
Keskin sözler sarfetmekten kaçınınız. Ağzımızdan çıkanı kulağımızın duyması gereken bir dönemdeyiz. Hoş Akrep burcunda ilerlerken iletişimsel olarak pek konuşmayı tercih etmeyiz. Hamile kalmayı düşünenler önce bir sağlık muayenesinden geçiniz.
Bebeğiniz geri hareket süresinde doğacaksa lütfen tedirgin olmayınız. Çocuğunuz derinlikli düşünmesini bilen, hesabını bilen, yerinde konuşan bir çocuk olacaktır. Merak etmeyiniz. Eğer doğumunuz 17 Kasım sonrası ise, geri hareket döneminde doğum yapacağınız hastaneyi tekrar kontrol ediniz, doktorunuzla devamlı irtibatta bulunuz.
Önemli bir proje üzerinde çalışmak için geri hareket döneminin faydalı olduğunu bilin. Ancak aniden karşınıza çıkabilecek teklifleri kabul etmeden önce lütfen enine boyuna düşünün.
Merkür geri hareket sırasındaki etkili görünüm tarihleri: 28, 29 Ekim


PARA KONULARI
28 Ağustos saat 05:05-15 Ekim saat 14:05 tarihleri arasında etkili olacak Mars-Aslan burcu seyri, maddi ve manevi anlamda kazançlı çıkmak arzumuzun öne çıktığı bir süreçtir. İşimizden arzu ettiğimiz kazancı elde etmek isteyeceğiz. İş girişimlerinde bulunurken isteklerimizi kabul ettirmekten yana hareket edeceğiz. Kazandığımız yeterli ise, bu dönemde harcamalarımıza dikkat etmekte yarar var. Çünkü parayı bir güç aracı olarak gördüğümüz için, onunla satın aldığımız, sahip olduğumuz her şeyi göstermek arzusu duyabiliriz. Ancak kazanç yeterli değilse ve biz buna rağmen harcamalara dikkat etmezsek sonrasında zorlanan biz oluruz. Buna dikkat etmemizde yarar var. Bu süreç aşk evimizin yöneticisi olması sebebiyle, lider güç olma isteğimiz işaret eder. Hatta gücümüzü maddi ve manevi göstererek, karşı tarafı etkilemeye çalışabiliriz. Ben bu dönemde özellikle borsa, spekülasyon, şans oyunlarından uzak durmanı tavsiye ediyorum. Paranızı riske etmeyiniz. Şimdi birlikte Mars geçişindeki önemli tarih ve görünümleri inceleyelim. Enerjinin hangi alanlarda ne gibi etkileri olacağını anlayarak dönemi değerlendirelim.


2013 Ekim Ayı Astrolojik Takvimi
5 Ekim saat: 03:35 Terazi burcunda Yeniay
7 Ekim saat: 20:54 Venüs Yay burcuna girişi
15 Ekim saat: 14:05 Mars Başak burcuna girişi
19 Ekim saat: 02:38 Koç burcunda Dolunay
19 Ekim saat: 02:51 Gölgeli Ay Tutulması
21 Ekim saat: 13:29 Merkür Akrep burcunda geri hareket başlangıcı
23 Ekim saat: 09:10 Güneş Akrep burcuna girişi
Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-15-16-20-24-25-29-30
Zayıf Enerjili Günler : 4-5-11-17-18
Aşkta En Şanslı Günler : 7
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 27-28
Yeniay : 24-25-26
(Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 10-11-12
(Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)
Ekim ayının bizlere huzur, sağlık, mutluluk ve gönülden gönüle paylaşımlar getirmesini diliyorum.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, aylık, burÇ, burcu, ekim, yengec, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İkizler Burcu Ekim 2014 Aylık Burç Yorumu AngeL Aylık Burç Yorumları 0 30 Eylül 2014 15:43
Boğa Burcu Ekim 2014 Aylık Burç Yorumu AngeL Aylık Burç Yorumları 0 30 Eylül 2014 15:42
Koç Burcu Ekim 2014 Aylık Burç Yorumu AngeL Aylık Burç Yorumları 0 30 Eylül 2014 15:41
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2014 07:49
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:24