IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Nisan 2015, 10:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yengeç Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu




Yengeç Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu


Ayın Olumlaması:

“Ben sıcak ve sevecen olmayı seçiyorum.”

Bu ayın ilk haftasında oluşan Ay-Uranüs karesi döneminde, iş ortamınızda birlikte çalıştığınız kişilerle gerilimli iletişim kurmaktan kaçınmalısınız. İşinizin zorluklarıyla başa çıkmak başlıca çalışma prensibiniz olmalı. Size sorun çıkaran kişilere karşı geri çekilip kendinizle yüzleşmek, düşünmenizi gerektirebilir.

Olumsuz düşünce ve alışkanlıklardan kurtulmak ve içsel enerjinizi yükseltmek için güzel bir zamandasınız. Bu dönemde daha çok geri planda kalmak isteyebilirsiniz. Gündelik işlerde ve sağlıkta çok daha özenli olmanızı gerekiyor. Meditasyon yapmak, dua etmek ve maneviyata yönelmek size iyi gelebilir. Ay boyunca evliliğinizde, ikili ilişkilerde ve ortaklıklarda anlaşmazlıklar varsa davalar yaşamınız söz konusu olabilir.
Sosyal çevrenizde yenilenmek, farklı olmak, özgürleşmek ve kendinizi tamamen değiştirmek istediğiniz bir süreçtesiniz.

4 Mayıs’ta Akrep burcunda doğan dolunayla birlikte günlük yaşamınız ve rutinleriniz, iş, çalışma ve sağlıkla ilgili alanlarda gelişmeler meydana getirebilir. Sağlığınızla ilgili konularda birtakım gözden geçirmeler yapabilirsiniz.
Yeni bir diyet programına başlayarak günlük rutinlerinizde değişimler yaşayabilirsiniz. Bu programınıza spor ve düzenli yürüyüşleri de ekleyebilirsiniz.

Kişisel imajınız ve giyim stilinizde değişimler gerçekleştirebilirsiniz. Mevsimlik alışverişlere çıkabilir, dolaplarınızı düzenleyebilirsiniz.
Yardım etme, koruma, besleme içgüdünüzü tatmin etmek için bir evcil hayvan edinebilirsiniz. Eğer bir evcil hayvanınız varsa sağlığıyla ilgili bazı gelişmeler gündeme gelebilir.

Bu döneme rutin işleriniz de ön planda olacaktır. Duygusal anlamda bazı konuları masaya yatırma ihtiyacı duyabilirsiniz.
Bulunduğunuz ortamdaki çalışma koşullarını yeniden düzenlemeniz gerekebilir. Çevrenizdeki kişilerin bazı düşüncesiz davranışları karşısında zorlanabilirsiniz. Buna rağmen kafanızda gerçekleştirmek istediğiniz projelerle ilgili olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. İş ortamınızda bazı insanlarla gerginlikler söz konusu olsa da soğukkanlılığınızı korumalısınız.

Yeni bir yapılanma sürecinde olacağınız dolunayla birlikte, üç haftalık süreç boyunca çevrenizdeki kişilerden olumlu destekler alabileceksiniz.

8 Mayıs’ta Venüs burcunuza geçecek. Böylece görselliğinize ve estetiğinize her zamankinden fazla önem verip zaman ayırabilirsiniz. Evinizin dekorasyonunda değişim yapma ihtiyacı duyabilirsiniz. Sosyal ve iş yaşamınızda hem yüzeysel hem de derinlikli bir şekilde ilişkilerinizi gözden geçireceksiniz. Kafanızı karıştıran konular ve ikilem içinde olduğunuz ilişkilerinizde net duygu ve düşünceler içinde olmalısınız.

Arkadaşınızla ilgili kararsızlıklar yaşayabilirsiniz.
Güveninizi sarsan davranışlar karşısında bir süre arkadaşlarınızdan uzak durmayı isteyebilirsiniz. Bu şekilde o arkadaşınızın hayatınızdaki önemini daha iyi sorgulayabilirsiniz.

12 Mayıs’ta Mars gezegeni İkizler burcuna geçecek. Ayın 12-13-14-15-16-17-18-

19 ve 20’nci günlerinde iş ve sosyal yaşamınızda hırstan kaçının. Sosyal iletişim ve ilişkilerinizde sakin ve uyumlu olmaya özen gösterin.

Merkür 20 Mayıs’ta İkizler burcunuzda gerilemeye başlayacak
Siz de bu dönemde kariyerinizle ilgileneceksiniz. Çok fazla iş üstlenmek, anlaşmalar yapmak, iş arkadaşlarınıza yardımda bulunmak isteyebilirsiniz. Aile sorunları iş hayatınızı etkileyebilir. Anlaşmalar yaparken kafanız karışabilir, isabetli kararlar vermekte zorlanabilirsiniz. Yaratıcı çalışmalar içindeyseniz, tasarım için yeni fikirler üretebilirsiniz.

Bazı şeyleri size kabul ettirmeye zorlayabilirler. Düşüncelerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. İş çevresiyle fikir açısından yaşanacak tartışmalara girmekten çekinmelisiniz.
Otoriter konumdaki kişilerle kuracağınız diyaloglara dikkat etmelisiniz. Hukuksal işleriniz varsa adaletin vereceği kararlarda umulmadık sonuçlar alınabilir.

Bu dönemde bazı kişisel projelerinizi gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Çocuklarınıza daha çok vakit ayırmak, eğitimleriyle ilgilenmek, sağlıklarına daha fazla dikkat göstermek isteyebilirsiniz.

Dikkate almadığınız bazı konuları tekrar ele almanız gerekebilir. Sizi düşündüren ve zorlayan mevzular netleşebilir. Finansal projeler de yine sizin umduğunuz yönde ilerleme gösterecektir. Yurtdışı bağlantılı işleriniz kafanızı karıştırabilir.

Yakın çevrenizdeki kişilerin dedikodularına maruz kalabilirsiniz. Arkanızdan konuşabilirler, geçmişle alakalı işler tekrar karşınıza çıkıp canınızı sıkabilir. Gizli düşmanlarınıza dikkat edin. Bu dönemde geçmişte fark etmediğiniz bazı şeyleri anlamanız kolaylaşabilir. İşlerinizi gizlice bozmaya çalışanları fark edebilirsiniz.

21 Mayıs’ta Güneş İkizler burcuna geçecek. Kariyeriniz adına aldığınız sorumlulukları tamamlıyorsunuz. İş arkadaşlarınızla aranızda krizler yaşanması olası. Bu dönemde öğrenmeye verdiğiniz önem artıyor.

18 Mayıs’ta yeniay Boğa burcunda gerçekleşiyor. Çevrenizin olumlu anlamdaki dikkatlerini üzerinize topluyorsunuz.
Kariyer hayatınızda, hedeflerinizi bir kez daha gözden geçirmeniz yönünde sağlam adımlar atabilirsiniz. Ayın 18-19-20-21-22-23-24 ve 25’inci günlerinde kendinizi kapatacağınız ve birçok olumsuz duygudan arınacağınız bir döngü içerisine gireceksiniz. Sosyalleşmekten kaçınıp yalnız kalmanız, sizin için daha yararlı olacaktır bu süreçte. Ruhani bir disiplin içerisine girmek isteyebilirsiniz.

Aşk partnerinizle aranızdaki uyuma önem vermelisiniz.
Bu sayede sevinçleriniz artacaktır. Finansal işleriniz istediğiniz gibi sonuçlanacak ve uzun vadede mantıklı kazanç imkânları bulabileceksiniz. Bu ay ruhsal huzurunuzu ne kadar iyi tutarsanız kendinizi o kadar sağlıklı hissedeceksiniz.

Nuray Sayarı

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2015, aylık, ayı, burÇ, burcu, mayıs, yengec, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Koç Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Koç Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 0 30 Nisan 2015 09:55
Yengeç Burcu Aralık 2014 Aylık Burç Yorumu Desmont Aylık Burç Yorumları 0 06 Aralık 2014 22:13
Yengeç Burcu Ekim 2014 Aylık Burç Yorumu AngeL Aylık Burç Yorumları 0 30 Eylül 2014 15:44
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:24