IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Ocak 2020, 13:16   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başak Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020*




Başak Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020*



Tarafsız kalman, avantajlar sağlayacak.

Aklındaki sorulardan arınmaya başlayacağın ocak ayına hızlı bir giriş yapacaksın. Hayatında hep engel olarak gördüğün geçmiş konuları bertaraf etmenin tam zamanı! Özgüveninin artacağı, kendine olan inancının daha da sağlamlaşacağı gelişmeler yaşanabilir. Bu ay artık arkana yaslanıp başarılarının tadını çıkarabilirsin. Hayatı akışına bırakmayı ve biraz olsun kendine zaman ayırmayı hak ettin. Yıla taze bir başlangıç yaparken, değişimi hayatının hemen her alanında hissedeceksin. Kendine ve gündelik işlerine karşı inisiyatif ve sorumluluk almaktan kaçınmayacaksın.

2020 yılının Ocak ayının gökyüzü göstergeleri toprak niteliğinde olacak. Kendi varlığını ve doğrularını rahatlıkla anlatabileceksin. Günün birinde herkesin senin mantığına geldiğini gözlemleyeceksin. Kendi doğrularında ne kadar haklı olduğunu bir kez daha teyit edeceksin. 2020 yılı seni onaylayarak başlıyor sevgili Başak burcu. Ocak ayına su burcunda meydana gelen Ay tutulması ile başlıyoruz. Ay’ın varlığını en iyi hissettiği burçta tutulmanın meydana gelmesi, seni temkinli ve özenli yapacak. Seni ise dolaylı olarak etkileyecek. Uzak akrabalar ve sevdiğin kişinin, eşinin tanıdıkları gündemine yerleşebilir. Ardı ardına gelen haberler, planında olmayan yolculuklar yapmana neden olabilir.

Bir süredir zorunlu nedenlerden dolayı çalışmaya ara vermiş bir Başak burcuysan, yeniden kariyer yaşamına dönmek için iş başvurularında bulunabilirsin. Borç verdiğin birileri varsa, bu ay alacakların için harekete geçebilirsin. 13 Ocak’taki Venüs ise duyarlılığını arttırıyor. Empati kurma konusunda usta olan Başak burçları, Venüs ile birlikte bu özelliğinizi taçlandıracaksınız. Her ne kadar bazı konulara mesafeli davransan da gece gündüz belli konulara kafa yorarak geçirebilirsin. İfadelerin seni açık etmese de davranışlarınla desteğini yansıtacaksın. Venüs’ün su burcundaki seyri 7. Evini ilgilendirecek. İlişki odaklı günler seni bekliyor. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Başak burcuysan, sevgilinin bazı aile bireyleriyle bu ay içerisinde tanışabilirsin. Boşanma sürecinde olan bir Başak burcuysan, eşin yeniden bir araya gelmek isteyebilir.

Karşıt burcunuzda hareket eden Venüs, kendine zaman ayırman gerektiğine vurgu yapıyor. Olayları akışına bırakmanı tavsiye eden gökyüzü tembelliği hak ettiğini de vurgulayacak. Bu ay sık sık kültürel etkinliklere katılabilirsin. Konser, tiyatro gibi etkinliklere katılarak kafanı dağıtabilir, kendini ödüllendirebilirsin. Tuttuğunu koparan biri olarak, aklına koyduğunu gerçekleştirdiğini etrafına da gösterebileceksin. Bu süreçte bir yakınının ya da arkadaşının evliliğindeki sorunlardan haberdar olabilirsin. Duyacakların karşısında tarafsız olmaya çalışman senin için avantaja dönebilir diyor gök kubbe.

Sevgili Başak, 27 Ocak senin için önemli bir gün. 7. Evinde salınan gezegenler evliliğin ve ilişkilerin için yardımcı olmaya hazır! İlk günkü gibi aşkın cazibesini özleyen, sevgi sözcüklerine hasret kalan bir burç olarak hem ruhun hem de cinsel yaşamın renklenecek. Özellikle ilişkinde bir kriz atlatıp yeniden şans verdiysen Venüs, ilişkine çok iyi gelecek.

Ocak ayının gündemi: Sorgulamalardan kurtulacaksın.

Aşk tılsımın: Sevildiğini hissedeceksin.

Seks: Renk katacaksın.


Alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2020, astroloji, aylık, burÇ, burclar, ocak, yorumlar, yorumları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2020 13:16
Yay Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2020 13:16
Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2020 13:16
Kova Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2020 13:16
Balık Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2020 13:16