🔔 Çevrimdışı bildirim almak ister misiniz?
Bir konuya etiketlendiğinizde, özel mesaj aldığınızda, bir mesajınız alıntılandığında forumda olmasanız bile anlık bildirim almak için lütfen izni verin.
Tavuk göğüs eti küp şeklinde küçük küçük kesilir. 6 bardak suda tuz ilavesiyle haşlanır. Yumurta sarısı ve una ezecek kadar su koyularak karıştırılır ve çorbaya yavaşça katılarak terbiye edilir.
Çorba bir taşım kaynatılır, altı kapatılır.
Servis önerisi: Çorba kaselere koyulduktan sonra üzerlerine kırmızı biberli kızdırılmış tereyağ ilave edilir. Dövülmüş sarımsak, limon suyu ve sirke ile hazırlanan sostan da 1′er çorba kaşığı üzerine koyunca işkembe çorbası lezzeti elde edeceksiniz.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.