IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 03 Ağustos 2013, 19:07   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gerdan Eti Haşlama





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler
5 parça gerdan eti
2 adet havuç
2 adet patates
1 adet iri boy soğan
7-8 adet karanfil
Tuz, karabiber, kekik (arzuya göre)
2 adet defne yaprağı
Sıcak su

Yapılışı
Eti tencereye aktarın. Kabuğu soyulmuş patates ile havucu ilave edin. Kabukları soyulmuş soğana karanfilleri batırın. Onu da ekleyin. Tuzunu ve karabiberini ayarlayın. Kekik ve defne yapraklarını ilave edin. Etlerin üzerini 2 parmak aşacak şekilde ekleyin. Basınçlı bir tencerede etler iyice yumuşayana kadar pişirin. Karanfilli soğanı, patatesi ve defne yapraklarını tencereden çıkarın. Dilerseniz diğer sebzeleri ve suyunu, üzerine bol maydanoz doğrayıp, etle birlikte servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
eti, gerdan, haşlama


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Diyet Haşlama Zen Diyet Tarifleri 0 24 Kasım 2012 23:05
Gerdan Baklava Zen Tatlılar 0 07 Kasım 2012 21:59
Haşlama Turşu Burce Turşular 0 17 Mayıs 2012 03:54
Kaysılı gerdan (hatay) Sır Yöresel Yemekler 0 06 Kasım 2010 09:10
Gerdan Haşlama YapraK Et Yemekleri 0 22 Mart 2009 23:28