IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet odaları

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Ağustos 2014, 12:47   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Antep Mutfagı:Saçma Tava




Saçma Tava

MALZEME;
500 gr. zırh (iri bıçak) kıyması
500 gr. patates
1 veya 2 patlıcan
3 büyük boy domates
Tuz,kırmızıbiber
1 büyük soğan
2 tane yeşilbiber
10 diş sarımsak
karabiber,yenibahar,yağ

TARİFİ;
Bütün malzemeler doğranır,baharatlarda eklenerek karıştırılır.Bu malzeme 3-4 cm. yüksekliğinde olan bir tepsiye konarak tepsi fırına konur.1 saat piştikten sonra fırından çıkan yemek servise hazırdır.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
antep, mutfagısaçma, tava


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Antep Mutfagı:Bakla Yemeği SimHa Yöresel Yemekler 0 20 Ağustos 2014 12:46
Antep Mutfagı:Mumbar SimHa Yöresel Yemekler 0 20 Ağustos 2014 03:33
Antep Mutfagı:Öz Çorbası SimHa Yöresel Yemekler 0 20 Ağustos 2014 03:32
Antep Mutfagı:Fıstıklı Kadayıf SimHa Yöresel Yemekler 0 20 Ağustos 2014 03:28
Antep Mutfagı:Firik Pilavı oneofgirl Yöresel Yemekler 5 13 Eylül 2013 14:38