IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mayıs 2014, 07:52   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Yay Burcu Aylık Burç Yorumu




YAY

MAYIS AYINA GENEL BİR BAKIŞ

3 Mayıs tarihinde Koç burcunda seyrine başlayacak Venüs, aşk hayatınızla ilgili konular üzerinde etkilidir. Sadece ilişki anlamında değil, hayatın bütünüyle aktif hale gelmesidir. Aktif ilişki kurma zamanıdır. Flört niteliğinde kısa süreli beraberlikler etkilidir. Bu geçişler kişinin kendini ifade etme anlamında, bireysel arzularını ön planda tutma hevesliliğidir. Liderliği de pek kimseye bırakmayız.

7 Mayıs tarihinde, karşıt burcunuzda Merkür İkizler seyri vardır. Bu seyir boyunca partnerin gayet zeki ve iletişimi fazlasıyla önemsediği bir zaman dilimidir. Doğamızdaki özgür olma arzusu fazlasıyla belirgindir, fakat partnerin irtibatta bulunmak istediği konu iletişimdir. Farklı şekilde hayata bakıyor olabilirsiniz, her iki kişinin ortak arzu ve isteklerinin paylaşımlarını denemeleri gereken bir zaman dilimidir. İlişkisi olmayanlar için, genç birisiyle beraberliğin başlama sürecidir. İlk buluşmalar anlamında önem arz eder. Bu dönemde iş hayatında sağlam projeler içerisinde olmaktan hoşlanılır. Fikirlerini ifade edebilecek alanları tercih ederler.

14 Mayıs tarihinde biraz zorlayıcı bir dolunay meydana geliyor. Aldığımız sonuçları içsel anlamda bir gözden geçirme hali olacaktır. Pek çok isteğimizin gerçekleştiğini görmeyiz, bir takım sorunlar vardır, özellikle çalışma ortamında yaşanan meseleleri de gündeme getirecektir. Hırsımız ve tutkumuz biraz düşüktür. Bazı kuruntu ve kuşkularımız vardır, fakat elimizde başka bir alternatif olmadığı için doğal olarak bu dolunayda içinde bulunduğumuz şartlara uyma mecburiyeti bizi biraz yorabilir.

20 Mayıs - 25 Temmuz tarihleri arasında Mars düz seyirle ilerliyor olacaktır. Geçtiğimiz süreçte ele aldığımız ancak bir türlü yürürlüğe koyamadığımız meseleleri ve girişimleri tamamlamaya başlayacağız. Dikkat etmek gereken konu, birlikte olduğumuz insanlarla aynı amacı güdüp gütmediğimizdir. Bir takım projeler karşımıza çıkacaktır, bu fırsatlar grup çalışmaları adına etkilidir. Yaylar bu dönemde sosyal ilişkilerini daha rahatlıkla gerçekleştirebileceklerdir.

21 Mayıs tarihinde Güneş İkizler burcunda ilişki evinizde, ardından 28 Mayıs'ta yeni ay yine bu alanda oluşacak. Bu tarihler yeni bir ilişkinin işaretçisi olabilir. Problemleri fikirsel anlamda konuşarak, ortak hedefler belirleyerek, yapıcı tartışmalarda bulunarak görüş alışverişini çok yüksek oranda deneyeceğiz. Diğer yandan ayrılmaya karar vermiş çiftlerin de gözden geçirmede bulunmalarında yarar vardır. Çünkü hassasiyet fazlasıyla öndedir.

AŞK ve İLİŞKİLER

1-4 Mayıs arası: Mars geri hareketi devam ediyor. Aşk hayatımızla ilgili konular üzerinde hem sosyal ilişkilerimizi gözden geçirmeye devam ediyoruz hem de arkadaşlığı öne alıyoruz. Yeni tanışmalar gündeme geldiğinde tabii ki hemen karar vermiyoruz. Çünkü karşımızdaki insanı ve aşka bakış açısını anlamakta yarar var. Venüs bu hafta Koç burcunda seyrine başlıyor. Bu sizler açısından hem aktif hem de arzulu bir şekilde ilişkilerde bulunmanızı sağlayıcıdır. Merkür Boğa burcunda ilerlediği için, flört anlamında değil ama evlilik yönünde bir kararın çok iyi düşünülmesi gerektiğini işaret ediyor.

5-11 Mayıs haftası: Bu hafta aşk hayatımız ve ilişkilerimizde partnerimizle olan iletişimin önemi fazlalaşıyor. Konuşmak, haberleşmek, birbirinizi dinlemek, fikirlerinizi paylaşmak aranızdaki muhabbeti arttırıcı ve eğer sorunlarınız varsa, bunları da akıllıca çözmenizi sağlayıcıdır.

12-18 Mayıs haftası: Akrep burcunda oluşacak Dolunay, gizli duygularımızın, tutkularımızın yoğunluğu ve bizim kişisel anlamda bir değişime, yenilenmeye moral anlamında güçlenmeye ihtiyacımız olduğunu gösteriyor. 15 Mayıs sonrası yeni tanışmalar, birlikte yolculuklar, özgürce yaşanan aşklar gündemde yerini alıyor. Bunlar kalıcı olabilir mi? Genelde arkadaşlık safhasında kalabilir. Hafta sonunu enerjik ve aktif bir şekilde geçirebilirsiniz.

19-25 Mayıs haftası: Mars geri hareketi sona eriyor. Gerek aşk hayatımız ve gerekse sosyal ilişkiler anlamında yaşanan durgunluk yerini paylaşımlara, arkadaşlıklara, çevrenizle temasa bırakıyor. Belki çok önce karşılaştığınız ancak pek de önem vermediğiniz bir kişiyle tekrar bir araya gelmeniz mümkün. Eğer devam eden ilişkide sorunlarınız varsa, şimdi bunları dile getirerek çözebilmeniz daha kolay olacaktır.

26-31 Mayıs haftası: 28 Mayıs tarihi hem ikili ilişkiler açısından hem de aşk hayatınızla ilgili konularda yeni karar ve gelişmeleri işaret etmektedir. Uzun zamandır birlikte olan çiftler şimdi bir dönüm noktasına gelecekler. Bu beraberlik evliliğe doğru mu gitmeli yoksa herkes kendi yolunu mu tercih etmeli? Bu sorunun cevabı tabii ki aranızdaki sevgi ve muhabbete bağlıdır. Ancak şunu söylemeliyim ki, Yaylar kendilerini tatmin etmeyen, anlaşmakta güçlük çektikleri hiçbir ilişkiyi evliliğe götürmeyecekler.

İŞ VE KARİYER

1-4 Mayıs arası: 1 ve 3 Mayıs tarihleri arasında kariyer hayatımızı ilgili konularda kendimizi baskı altına alınmış, sanki bir şeyleri yapmaya zorlanan, içimizden gelmediği halde bitirmemiz gereken işlere ağırlık vermek zorundayız. Yorulabiliriz, keyifsizlik duyabiliriz. Detaylar bizi yorabilir, fazladan çalışmak gerginlik yaratabilir. Sağlığımıza da dikkat etmemiz gerekiyor. 3 Mayıs tarihinde çalışma hayatımızla ilgili konularda hobilerimiz, yetenekli olduğumuz alanlarda kendimizi çok daha iyi ifade edebiliriz. Aktif ve özgür bir şekilde çalışabiliriz. İşimizi yaparken, sosyal hayatımızdan da uzaklaşmamış oluruz.

5-11 Mayıs haftası: Hem çalışma hayatınız hem de ailevi konulardaki sıkıntılarınıza çare bulmak amaçlı düşüneceksiniz. Şu andaki mevcut durum, sizi tatmin etmediği için, farklı bir şeyler yapmak arzusu veya iş değişikliği gibi konular üzerinde düşünebilirsiniz. Bazılarınız için bu hafta bir hayli sıkı çalışmayı gerektirebilir. Ancak pek istekli çalışmazsınız. Merkür bu hafta İkizler burcunda ilerleyecek. İş sözleşmelerimizi, mali konuları ele alacağız.

12-18 Mayıs haftası: Bu hafta bir yandan özgür olmak, dilediğimiz gibi çalışmak isteyeceğiz. Diğer yandan zevk aldığımız işlere ağırlık vereceğiz. Maddi açıdan belli bir miktarla yaşamı sürdürmek pek işimize gelmeyecek. İş tercihlerimizi bir daha ele alacağız. Önceden hobi olarak gördüğümüz uğraşılarımızı bir iş alanında nasıl değerlendirebiliriz? Bunlar üzerinde duracağız. Kariyer hayatımızla ilgili konularda çok hızlı kararlar verebiliriz. Cesur davranacağız. Yapmak istediğimizin işin piyasadaki durumunu gözden geçireceğiz.

19-25 Mayıs haftası: Mars geri hareketinin bitişi ve ardından Güneş İkizler burcu seyri bizi bir hayli rahatlatabilir. Hem gecen hafta düşündüğümüz yenilikleri hem de ileriye dönük olarak planlarımızı hevesli bir şekilde ele alabiliriz. Bu haftanın bir başka önemli özelliği, kariyer hayatımızla ilgili konularda bazı kişilerle bir araya gelebilir, planlarımızdan söz edebiliriz. Hatta bir ortaklık bile gündeme gelebilir. Yeniliklere açığız ve bunları uygulama hevesimiz bir hayli yüksek olacak.

26-31 Mayıs haftası: Bizim için bu haftanın önemli bir yanı, şu andaki mevcut işimizi sonlandırıp yeni bir yola adım atmak isteğimiz olacaktır. Hangi şekilde olursa olsun, benim size tavsiyem çok iyi düşünmeniz, mali anlamda getirilerini veya zorlayıcı yanlarını mutlaka hesaba katmanızdır. Heveslisiniz. Bir an evvel değişimde bulunmaktan yanasınız. Ancak yine de üzerinde her açıdan düşünelim.

PARA

1-4 Mayıs arası: Mali konulardaki zorlanmaların etkili olduğu günlerdeyiz. İşimizdeki tatminsizlik veya belli bir bütçe ile hayatımızı sürdürmek canımızı bir hayli sıkabilir. Özellikle 3 Mayıs civarı günlerde düşünmekten, hesap kitap yapmaktan bir hayli yoruluruz. Ancak yine de çok sakin ve akıllıca hareket etmemizde yarar var. Venüs bu hafta Koç burcunda ilerlediğinde, biz de maddi anlamda yeni kararlar verebiliriz. Hem sevdiğimiz işi yapmak hem de mali sorunlara çare bulmak isteyeceğiz.

5-11 Mayıs haftası: Finansal konularda geçtiğimiz haftaya benzer durumlar yine gündem
maddemizi oluşturacak. Harcamaların ve nakit sıkıntılarının çözümü için bir çıkış yolu bulmaya çalışacağız. Mecburen hesabımızı bilmemiz gerekecek.

12-18 Mayıs haftası: Dolunay Akrep burcunda gerçekleşiyor. Ortak kazançlar, mali anlamdaki yükümlülükler, kredi borçları, nakit sıkıntıları bir de işimizdeki tatminsizlik bizi zorlayıcı etkenler arasında yer alıyor. Aslında bu sorunlar sadece sizin burcunuzla alakalı değil, piyasa anlamında da herkesi zorlayıcıdır. Hani kemerleri sıkma dönemi derler ya, aynen öyle.

19-25 Mayıs haftası: Mars geri hareketinin bitişi, ardından bu hafta olumlu bir enerjinin devreye girişiyle biz de yeni iş alanlarına, hobilerimizi işe dönüştürmeye karar verebiliriz. Güneş İkizler burcu seyri, başkalarıyla bağlantı kurarak, farklı fikirlerimizden bahsederek finansal ve iş anlamında bir çıkış yolu bulmamızı sağlayabilir.

26-31 Mayıs haftası: Mali konularda getirisi olan işlere ve yeniliklere yöneleceğiz. Finansal anlamda bir ortaklık bile düşünebiliriz. Bunu bir müddet sürdürüp, rahatladıktan sonra tek başımıza yola devam edebilirim diyebilirsiniz.

MAYIS Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 6-7-11-12-15-16-20-24-25
Zayıf Enerjili Günler : 1-2-8-9-22-28-29
Aşkta En Şanslı Günler : 24-25
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 18
Yeniay : 15-16-17
(Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 1-2-3-28-29-30
(Ay-İkizler burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, aylık, ayı, burÇ, burcu, mayıs, yay, yorumları, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:44
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Başak Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:39
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:31
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:21
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:18