PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yöresel Yemekler


Sayfa : 1 2 [3] 4 5

  1. Tahinli çörek (kütahya)
  2. Sarma hamur dolması (kütahya)
  3. Miyane çorbası (kütahya)
  4. Yoğurt çevirme çorbası (kütahya)
  5. Tutmaç çorbası (kütahya)
  6. çene çarpan çorbası (kütahya)
  7. ılıbada dolması (kütahya)
  8. Zeytinyağlı soğan dolması (kütahya)
  9. Göveçli pilav (kütahya)
  10. Zerdeli pilav (kütahya)
  11. Mercimekli pilav (kütahya)
  12. Pilavlı tas kebabı (kütahya)
  13. Kızılcık tarhanası hazırlama (kütahya)
  14. Sıkıcık çorba (baliguli köfte) (kütahya)
  15. Batırık seydişehir (konya)
  16. Kıkırdak çorbası (konya)
  17. Patlıcan orta (konya)
  18. Toyga çorbası (konya)
  19. Sülbiye (akşehir- konya)
  20. Susuz kebap (konya)
  21. Yaprak ciğer (konya)
  22. Etli nohut yahnisi (konya)
  23. ıspanaklı iç (konya)
  24. Kel topalak (konya)
  25. Mevlana böreği (konya)
  26. Tandır böreği (konya)
  27. Topalak (konya)
  28. Yufkalı içli köfte (konya)
  29. Yalancı dolma (konya)
  30. Işkevteli bulgur pilavı (konya)
  31. şalgalı pilav (konya)
  32. şam tiridi (konya)
  33. Tandır çorbası (konya)
  34. Bulgurlu bahar salatası (konya)
  35. Calla (konya)
  36. Karışık dolma (konya)
  37. Hatçana böreği (konya)
  38. Galle gabak (konya)
  39. Limonlu paluza (konya)
  40. Vişneli tirit (konya)
  41. Bamya çorbası (konya)
  42. Tirit kebap (konya)
  43. Ekmek sulaması (konya)
  44. şekerleme (akşehir konya)
  45. Yoğurtlu akşehir çorbası (konya)
  46. Tirit (konya)
  47. Saç arası (konya)
  48. Cızlama (akıtma) (kocaeli)
  49. Iç pilav (kocaeli)
  50. Keten helva (kocaeli)
  51. Dolu helvası (kocaeli)
  52. üre (kocaeli)
  53. Akkabak tatlısı (kocaeli)
  54. Kıymalı ebegümeci (kocaeli)
  55. ıspanak boranası (kocaeli)
  56. Acıka (kocaeli)
  57. Patlıcan turşusu (kocaeli)
  58. Kızılcık turşusu (kocaeli)
  59. Tavşan kapama (kocaeli) (((:
  60. Tava katmeri (kilis)
  61. Müceddere (kilis)
  62. Ekşili mahlıta (kilis)
  63. Lebeniye (kilis)
  64. Kilis tava
  65. Kübbülmüşviyye (kilis)
  66. şıhılmahşi (kilis)
  67. Züngül (kilis)
  68. Anasonlu kahke (kilis)
  69. Haytayla (kilis)
  70. Sucuk hapısası (kilis)
  71. Oruk kebabı (kilis)
  72. Teşrübe (kilis)
  73. Kilis kebabi
  74. Gendeme (kırşehir)
  75. Soğanlama (kırşehir)
  76. Ayva dolması (kırşehir)
  77. Keskin tavası (kırıkkale)
  78. Kaçamak (kırklareli)
  79. Nohutlu ekmek (kırklareli)
  80. Tavuk yahni (kırklareli)
  81. Pırasa böreği (kırklareli)
  82. Domates pilakisi (kıbrıs)
  83. şafak çorbası (kıbrıs)
  84. Kıbrıs tatlısı
  85. Kolokas (kıbrıs)
  86. Molehiya (kıbrıs)
  87. Pilavuna (kıbrıs)
  88. Kabak böreği (kıbrıs)
  89. Tatlı sucuk (kıbrıs)
  90. Fırında patates (kıbrıs)
  91. Golifa (kıbrıs)
  92. şeftali kebabı (kıbrıs)
  93. Hellim böreği (kıbrıs)
  94. Mücendra pilavı (kıbrıs)
  95. şam eli (kıbrıs)
  96. Lefke pilavı (kıbrıs)
  97. Zeytinli pilavuna poğaçası (kıbrıs)
  98. Kesme çorba (kayseri)
  99. Kağıtta pastırma (kayseri)
  100. Kayseri Böreği
  101. Buhara pilavı (kayseri)
  102. çıtır yufka yuvasında kayseri mantısı
  103. Düğürcük çorbası (kayseri)
  104. Kayseri ketesi
  105. Nohutlu pehli kebap (kayseri)
  106. çemenli kayseri sucuğu
  107. Kayseri köftesi
  108. Cevizli burma çörek (kastamonu)
  109. Ballı güllaç (kastamonu)
  110. Ballı güllaç (kastamonu)
  111. Kastamonu pilavı
  112. Kastamonu usulü talaş böreği
  113. Anakız pilavı (kastamonu)
  114. Anakız çorbası (kastamonu
  115. çekme helvası (kastamonu)
  116. Kastamonu banduması (ıslama)
  117. Banduma (kastamonu)
  118. Mancar yemeği (deli dolma) (kastamonu)
  119. çemen (kastamonu)
  120. Kars yahnisi (kars)
  121. Kaz etli pilav (kars)
  122. Ekşili et (kars)
  123. Umaç helvası (kars)
  124. Elma dolması (kars)
  125. Bozbaş (piti) (kars)
  126. Kars böreği
  127. Kurze (kars)
  128. Haşıl (kars)
  129. Karaman kebabı (karaman)
  130. Sakala sünen (karaman)
  131. Kabak çullama (karaman)
  132. Salçalı köfte (karaman)
  133. Zülbiye (karaman)
  134. Topalak (karaman)
  135. Erikli yahni (karaman)
  136. şebit-pilav (karaman)
  137. Tahranabaşı (karaman)
  138. Tahinli un helvası (karaman)
  139. Tarhana başı (ermenek karaman)
  140. Ermenek dolması (karaman)
  141. Sulu pilav (karaman)
  142. Toyga çorbası (karaman)
  143. Zeytinyağlı semizotu (karaman)
  144. Ermenek usulü batırık (karaman)
  145. Aşıran pilavı (karaman)
  146. Ciba dolması (karaman)
  147. Su muhallebisi (karabük)
  148. Safranlı aşure (karabük)
  149. Bulgurlu soğuk çorba (kahramanmaraş)
  150. Patlıcanlı ekşili çorba (kahramanmaraş)
  151. şekerli peynirli börek (kahramanmaraş)
  152. Ezme kebap (kahramanmaraş)
  153. Bulgurlu soğuk çorba (kahramanmaraş)
  154. Sömelek köfte (kahramanmaraş)
  155. Tas pilavı (kahramanmaraş)
  156. Bastık kavurması (kahramanmaraş)
  157. Kaymaklı (kahramanmaraş)
  158. Havuç ekşilemesi (kahramanmaraş)
  159. Mımbar (kahramanmaraş)
  160. Boranı (kahramanmaraş)
  161. Et kabağı sulusu (kahramanmaraş)
  162. ıspanaklı makarna (izmir)
  163. Izmir pilavı
  164. Izmir salata
  165. Karma katma (izmir)
  166. Arapsaçı (izmir)
  167. Şambali (İzmir)
  168. Miyane çorbası (izmir)
  169. Izmir usulü mozaik pasta
  170. Testi Kebabı(Yozgat)
  171. madımak(yozgat)
  172. Arabaşı (Yozgat)
  173. Sütlü dil balığı (istanbul)
  174. çengelköy salatası (istanbul)
  175. Istanbul pilavı
  176. Meyveli sarıyer tatlısı (istanbul)
  177. Istanbul muhallebisi
  178. Silivri tatlısı (istanbul)
  179. Istanbul bülbülü
  180. Hamur dolması (ısparta)
  181. Tatar böreği (ısparta)
  182. Gül şurubu (ısparta)
  183. Sazan papaz yahnisi (ısparta)
  184. Sırma tatlısı (ısparta)
  185. Işkembe kavurma (ığdır)
  186. Ekşili pilav (ığdır)
  187. Sütlü pilav (ığdır)
  188. Evelikli bulgur (ığdır)
  189. Taze lübyeli aş (hatay)
  190. Zahter üfeleme (hatay)
  191. Yumurta tiridi (Yalova)
  192. TERMAL TATLISI (yalova)
  193. TERMAL SARMA (yalova)
  194. Yalova köftesi
  195. Miflöylü yalova kebabı
  196. Zahter salatası (hatay)
  197. Kömeç (ebegümeci) (hatay)
  198. Marul kavurması (hatay)
  199. Mor havuç kapuskası (hatay)
  200. Böbrek çorbası (hatay)
  201. Dövme çorbası (katma, müteble) (hatay)
  202. Bakla boraniyesi (hatay)
  203. Aya köfteli çorba (hatay)
  204. Böbrek çorbası (hatay)
  205. Sittil cavvara çorbası (hatay)
  206. Bulgur öccesi (hatay)
  207. Kaysılı gerdan (hatay)
  208. Tuzlu yoğurt çorbası (hatay)
  209. Pasta kalıbında köfte (hatay)
  210. Cevizli havan köftesi (hatay)
  211. Müferke (hatay)
  212. Küflü çökelek (hatay)
  213. Tuzlu yoğurt (hatay)
  214. Işkembeli dövme (hatay)
  215. Oruç dolması (hatay)
  216. Darabalı köfte (hatay)
  217. Deli köftesi (hatay)
  218. Pirinçli oruk (hatay)
  219. Rahip köftesi (hatay)
  220. Tepside patetes oruğu (hatay)
  221. Cevizli patlıcan turşusu (hatay)
  222. Yeşil zeytin tatlandırılması (hatay)
  223. Köylü pilavı (hatay)
  224. muhlama ( Rize )
  225. Kıtte turşusu (hatay)
  226. Domatesli pilav (hatay)
  227. Katırcı salatası (hatay)
  228. Ekşilik salatası (hatay)
  229. Baharatlı ekmek (zleybe) (hatay)
  230. Ballı börek (hatay)
  231. Beş kardeş (hatay)
  232. Cennet çamuru (hatay)
  233. Lübyeli aş (hatay)
  234. Zeytin üfelemesi (hatay)
  235. Belen tavası (hatay)
  236. Kabaklı kek (hatay)
  237. Biberli (katıklı) ekmek (hatay)
  238. Hatay usulü dövme (keşkek)
  239. Pisik umacı (hatay)
  240. Patatesli (hatay)
  241. Doğaba (hakkari)
  242. Soğani (Hakkari)
  243. Kiriş (Hakkari)
  244. Lalaped (Hakkari)
  245. Doleme (Hakkari)
  246. Köftesir (hakkari)
  247. Hakkari usulü otlu peynir
  248. Cembeli tatlısı (hakkari)
  249. Cevirmali pilav (hakkari)
  250. Gulul (hakkari)